PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Fată spulberată pe trecere de un șofer fugar, în Ardud. Dusă de urgență cu elicopterul la Cluj

Accident grav, în această dimineață, în județul Satu Mare. O fată a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Ardud de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

În urma accidentului, victima a suferit răni grave, fiind transportată de urgență la spital. Șoferul vinovat, în vârstă de 18 ani, a fost prins de polițiștii sătmăreni.

Ce spune Poliția:

,,La data de 9 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Ardud, un autoturism a acroșat o tânără care se afla în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, conducătorul auto părăsind locul accidentului.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tinerei, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat autorul evenimentului, acesta fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Beltiug. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii prezenței unor eventuale substanțe.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”.

Fata a fost preluată de urgență de elicopterul SMURD de la Spitalul Județean Satu Mare și transportată la un spital din Cluj, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al SJU, Constantin Demian.