Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Fată spulberată pe trecere de un șofer fugar, în Ardud. Dusă de urgență cu elicopterul la Cluj

Accident grav, în această dimineață, în județul Satu Mare. O fată a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Ardud de un șofer care a fugit de la locul accidentului.

În urma accidentului, victima a suferit răni grave, fiind transportată de urgență la spital. Șoferul vinovat, în vârstă de 18 ani, a fost prins de polițiștii sătmăreni.

Ce spune Poliția:

,,La data de 9 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza orașului Ardud, un autoturism a acroșat o tânără care se afla în traversarea părții carosabile pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, conducătorul auto părăsind locul accidentului.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a tinerei, aceasta fiind transportată la Spitalul Județean Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat autorul evenimentului, acesta fiind un tânăr de 18 ani, din comuna Beltiug. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, acestuia i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii prezenței unor eventuale substanțe.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”.

Fata a fost preluată de urgență de elicopterul SMURD de la Spitalul Județean Satu Mare și transportată la un spital din Cluj, a declarat, pentru PortalSM, purtătorul de cuvânt al SJU, Constantin Demian.

17 comentarii

  1. polo Răspunde

    Dupa cum zice @Golf: “Daca saraca fetita nu a avut grija de organe e problama ei ” dansul nu e de acord cu transplantul. Si daca vreti sa stiti orice pe lumea asta.. intrebati-l pe el, el stie tot.
    Domane fereste-ne de accidente si @Golf,

  2. abc Răspunde

    Asta-i singurul lucru ce ți-a răsărit prin mintea ta creață? Că nu ai frică de Dumnezeu, nu ai familie? Asta e singurul lucru ce ți-a trecut prin minte drept comentariu? Că nu crapă litosfera până-n nucleul central sub picioarele tale!?🤔😱😲🤮💩💩💩
    Magma fierbinte să te mănânce!

    • polo Răspunde

      Mai citeste o data.. De fapt.. Lasa. Ai dreptate, sunt fraier tu esti destept.

      • abc Răspunde

        Ziceam ca poate te simți puțin dar văd ca nu și nu. Deci ….
        Când ai ceva de împărțit cu careva care poate te-a călcat pe bătătură (sigur nu eu am fost acela) te găsești și tu ca să scrii aberațiile astea cu ocazia acestei știri? De decență ai auzit? Totuși fata a ajuns la spital în stare foarte gravă!? Dacă scriai că fetele merg pe stradăcu ochii-n telefoane și traversează fără să se asigure nu ziceam nimic! Dar așa ….!?

        • polo Răspunde

          Mai citeste o data.

          • abc

            ….. “Dupa cum zice @Golf: “Daca saraca fetita nu a avut grija de organe e problama ei ” dansul nu e de acord cu transplantul. Si daca vreti sa stiti orice pe lumea asta.. intrebati-l pe el, el stie tot.
            Domane fereste-ne de accidente si @Golf”…. ?????? Ce să mai citească omul aici ?????

    • IT Răspunde

      Ce nick nou ti-ai tras, cele 3 puncte … s-au obosit? Sau primesti bani de la magazinele abc pentru promotie?
      Magazionier de la Profy.

      • Glumetul Răspunde

        Imediat sare ăla cu Continental… 😊
        Nu mai pune asa multe emotikoane cu rahat ca se simte pâna aici, pe tine nu te deranjeaza? Abc,…, & Co

      • ... Răspunde

        Sunt inginer proiectare în construcții civile și industriale. Iar tu ce ești dacă eu m-am prezentat? Altfel nu știu despre ce vorbești vizavi de postarea lui @abc. Ți-am sugerat să te tratezi urgent de nenumărate ori până nu e târziu că altfel îți vei găsi nașul într-un mod foarte neplăcut. Cu cât mai târziu cu atât mai rău pentru tine! Serios spun, ai halucinații frate!
        PS. Am totuși o nelămurire. Persoana te interesează sau comentariul în sine. Că dacă ai probleme pe persoană atunci nu știu ce mai cauți liber pe stradă. Totuși suntem vreo 7 miliarde pe planetă. E cam obositor să te tot ferești și să-ți cauți dușmanii imaginari inexistenți.

        • Proiectantu' Răspunde

          …du-te si dati foc la diploma! Tu cand mai “proiectezi” daca toata ziua si noaptea stai la postat?

  3. Golf Răspunde

    @abc, vorbești cu o dronă, nu are rost… De fapt când cineva trece la atacuri la persoană, acest lucru îți spune cu cine ai de a face.

    Acum știi.

    • Logan Răspunde

      Cand nu ai argumente bagi aia cu drona, cand defapt tu ai creierul spalat de linkuri cu continut Fake!

      • abc Răspunde

        @Logan, argument-neargument dacă ești așa inițiat nu vrei să ne traduci cumva ce a vrut să ne transmită @polo? Că sincer nu are nici o noimă!

      • abc Răspunde

        @Logan, încă aștept să ne luminezi cu deșteptăciunea ta!

        • polo Răspunde

          Abc, @golf combi asta si-a prezentat opinia (cum face el de obicei) ca nu e de acord cu donarea de organe (a scris comentariu intr-un articol in care o persoana decedata a salvat mai multe vieti prin donarea organelor) pe motiv ca cine nu are grija de organele proprii sa moara, sa nu mai fie salvat.
          Eu, un om.. scuze o ‘drona’ ce sunt, am abuzat de articolul acesta si am scos in evidenta intr-un mod ironic ca saramana fetita nu ar putea sa fie salvata (daca ar avea nevoie de un transplant) daca @golf ar putea sa decida.
          Da, nu a fost frumos din partea mea sa scriu un comentariu de genul, mai ales cand oamenii aia trec prin clipe grele, recunosc (macar am atata omenie). Nu ii doresc nici un rau fetitei si nici nu am acuzat ca a traversat neatenta sau uitandu-se la telefon (cum incercai tu sa sugerezi).
          Indiferent daca a fost sau nu atenta, e un copil, un om in necaz si suferinta care trebuie salvat daca exista posibilitate, apoi daca exista vinovati se vor gasii si acestia la timpul lor.

          E frustrant sa vad atatia oameni rai, si atat de aroganti, care la orice mizerie de gand incerca sa isi expuna OPINIA, si daca cineva le spune ca e posibil sa greseasca zic ca e “atac la persoana”.
          Nimeni nu le stie pe toate, doar @golf, care e arogant si se crede foarte destept dar in sinea lui sufera si incearca sa compenseze cu aroganta, narcisism si “gandire critica” (cum zice el).

          Apoi se mira ca face parte din cei 66% romani care au gandire “critica”. Chiar daca nu obisnuiesc sa vorbesc urat de tara in care traiesc stiu ca 66% nu sunt destepti si 33% prosti. Dar el nu isi pune o mica intrebare. Sper ca ti-am raspuns @abc.
          Scuze de atact la persoana ‘golf gandire critica’.
          Best regards, Drona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.