Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

O retrospectivă a anului 2021 – Zollner Electronic Satu Mare

O retrospectivă a anului 2021 la Zollner Electronic Satu Mare. Fiecare an nou aduce cu sine ceva nou, vine cu provocări personale dar și profesionale și la final tragem linie și evaluăm dacă rezultatele sunt pe măsura așteptărilor. Trăgând linie la final de an, compania Zollner a concluzionat că anul 2021 a fost un an bun, în care au pornit cu mult entuziasm după un an dificil, un an în care și-au atins obiectivele cu ajutorul întregii echipe. Au crescut și în proiecte realizate de oameni pentru oameni.

Angajații companiei Zollner s-au implicat în diverse proiecte pe parcursul întregului an și au făcut echipă bună în misiunea de a sprijini comunitatea din care fac parte. În luna iunie s-a desfășurat campania prin care angajații au sprijinit centrul de transfuzie sanguină din Satu Mare pentru a patra oară la rând, donând sânge iar la final de an peste 400 de pachete cadou au fost adunate tot de către angajații Zollner, pachete care au ajuns la copiii din medii defavorizate, gest care a adus multă bucurie pe fața și în sufletele celor mici. Accentul s-a pus și pe educație, astfel, în octombrie cu efortul colegilor care au pedalat peste 1000 km, compania a contribui la prevenirea abandonului școlar în Județul nostru, prin transformarea kilometrilor pedalați într-o biciletă care a ajuns la una dintre școlile din Județ înscrise în program.
Alături de angajați și compania a întins o mână de ajutor comunității și prin donarea a mii de cutii de carton a înlesnit procesul de mutare al bibliotecii județene Satu Mare în noul sediu iar pentru a aduce ceva inedit sătmărenilor, în luna aprilie, compania a devenit partener al evenimentului Lights in the Street organizat pentru sătmăreni contribuind la aducerea globului -Gaia la Satu Mare.

Pe parcursul anului au câștigat sute de colegi noi iar prin parteneriatul încheiat cu liceul tehnologic “Ion I.C. Brătianu” s-au angajat să sprijine și mai mulți tineri să descopere fascinantul domeniu al electronicii prin activitatea practică pe care o desfășoară în cadrul firmei Zollner.

Și nu se opresc aici, în anul 2022 și-au propus să crească și te invită și pe tine să crești alături de ei. Compania Zollner are multe oportunități de carieră pe care le poți descoperi accesând pagina de carieră cu posturi disponibile https://www.zollner.ro/ro/cariera/posturi-disponibile iar pentru întrebări referitoare la carieră îi găsești apelând numărul de telefon 0361 403 812 sau pe facebook messenger- Zollner Electronic Satu Mare. Devino parte din povestea lor!