PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului. Imagini spectaculoase de pe șantier

Noi imagini cu șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare au fost publicate, astăzi, de Primăria Satu Mare. Imaginile filmate cu drona prezintă stadiul lucrărilor la Centură în luna februarie 2022.

La începutul acestei luni, autoritățile au anunțat că Centura municipiului Satu Mare se va deschide integral cel târziu la sfârșitul lunii mai.

,,Veștile de pe șantier sunt bune, cu toate că nu avem cele mai bune condiții meteo pentru derularea lucrărilor. Mobilizarea antreprenorului este vizibilă, pe șantier în acest moment se lucrează la montare parapeți metalici, panouri fonoabsorbante și separatoare de sens, lucrări a căror executare nu depinde de condițiile meteorologice.

În același timp, antreprenorul lucrează la actualizare contracte subantrepriză, organizare șantiere, asigurare furnizori, astfel încât în maxim două luni de la demararea activităților oprite acum din cauza condițiilor meteorologice, acestea să  se finalizeze’’, precizau autoritățile la începutul lunii februarie.

Constructorul a asigurat ca termen maxim de dare în circulație a întregii variante de ocolire data de 31.05.2022.


Video: Alin Lauran