Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

VIDEO. Stadiul lucrărilor la Centura Sătmarului. Imagini spectaculoase de pe șantier

Noi imagini cu șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare au fost publicate, astăzi, de Primăria Satu Mare. Imaginile filmate cu drona prezintă stadiul lucrărilor la Centură în luna februarie 2022.

La începutul acestei luni, autoritățile au anunțat că Centura municipiului Satu Mare se va deschide integral cel târziu la sfârșitul lunii mai.

,,Veștile de pe șantier sunt bune, cu toate că nu avem cele mai bune condiții meteo pentru derularea lucrărilor. Mobilizarea antreprenorului este vizibilă, pe șantier în acest moment se lucrează la montare parapeți metalici, panouri fonoabsorbante și separatoare de sens, lucrări a căror executare nu depinde de condițiile meteorologice.

În același timp, antreprenorul lucrează la actualizare contracte subantrepriză, organizare șantiere, asigurare furnizori, astfel încât în maxim două luni de la demararea activităților oprite acum din cauza condițiilor meteorologice, acestea să  se finalizeze’’, precizau autoritățile la începutul lunii februarie.

Constructorul a asigurat ca termen maxim de dare în circulație a întregii variante de ocolire data de 31.05.2022.


Video: Alin Lauran

4 comentarii

  1. J.R. Răspunde

    incet – incet seamana SM, cu introul din filmul Dallas.

  2. Vas Răspunde

    Da, doar că în Dallas nu era “co-do-iul” de mașini, care se formează pe Careiului.
    Înainte de începerea lucrărilor la pasarelă, nu era coadă până în Decebal.chiar se circulă fluent. Și asta din cauza limitatoarelor de viteză la sensul giratoriu,puse de autorități iresponsabile
    Așa că filmați și cozile de mașini care stau la rând. Incompetenților!
    Domnule primar, dacă vreți să vă mai votez, lu-ați ranga și levierul și împreună cu dl. Patoki și șeful poliției scoateți limitatoarele.
    Spor la treabă!

    • Mihai Răspunde

      Sectorul de drum de care pomenești este DN19, și aparține de CNAIR, nu de primărie sau de CJ!
      Limitatoarele de viteză au un scop bine stabilit și își fac treabă foarte bine, anume taie elanul dobitocilor de a intra în sensul giratoriu cu viteză!

  3. Black Răspunde

    Nu am vazut nici macar sa inceapa cu montarea panourilor fonoabsorbante pe tronsonul de langa str. Alunului, in spatele depozitului Triton, dar vad ca sunt montate mai jos, in dreptul unui lan de porumb, de 1 an de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.