Ultima actualizare: azi, 17:50

Locale

FOTO. Centura municipiului Satu Mare se deschide integral în luna mai

Subprefectul Radu Bud a avut astăzi o întâlnire cu Paolo Mattia, project manager și Giorgio Gasparetto, production manager la ITINERA S.p.A., antreprenorul general al lucrărilor la Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare.

,,Veștile de pe șantier sunt bune, cu toate că nu avem cele mai bune condiții meteo pentru derularea lucrărilor. Mobilizarea antreprenorului este vizibilă, pe șantier în acest moment se lucrează la montare parapeți metalici, panouri fonoabsorbante și separatoare de sens, lucrări a căror executare nu depinde de condițiile meteorologice.

În același timp, antreprenorul lucrează la actualizare contracte subantrepriză, organizare șantiere, asigurare furnizori, astfel încât în maxim două luni de la demararea activităților oprite acum din cauza condițiilor meteorologice, acestea să  se finalizeze’’, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Paolo Mattia a asigurat ca termen maxim de dare în circulație a întregii variante de ocolire data de 31.05.2022.

9 comentarii

 1. Bogdan Răspunde

  Adrian Cozma a intervenit și de data aceasta,meritul este al lui,am vorbit cu Istoc Augustin azi și mi-a zis că domnul Cozma va face o conferință de presă și va da detalii exacte despre acest eveniment și implicarea lui în urgentarea finalizării centurii.

 2. GemeZamfirescu Răspunde

  Deci Chelbosane iar ai halit rahat cu sana!Una, doua, luni iată ca imediat este juma de an!Tot așa făceai și la Citroen,una doua zile și treceau lunile!Parazit din bani publici,papagal in vitrina de cafenea…adică zero barat!

 3. Bogdan Dumitraș Răspunde

  Să vină banii în buzunarele lui Cozma, Bud și Kira pentru închiriatul utilajelor la italieni.

 4. john Răspunde

  a dat Bud un BOBARNAC si gata centura :)))), vorbe de golan, nu de inalt functionar, care se crede !
  statuie de ceara in geamurile cafenelelor in timpul orelor de program si cu Duster-ul de MAI afara !

 5. Oșan Răspunde

  Aia nu-i mai, îi iunie, în puii mei.

 6. Inaptul bud Răspunde

  Demisia lui BUD incompetentul si celorlalti implicati care Iau bani si nu fac nimica, plua ca bud asta e praf in orice administratie

 7. x-ulescu Răspunde

  sigur nu au uitat ceva stalpi ,retele electrice ? ar trebui sa se faca pariuri ,care vor fi motivele invocate ca nu se deschide cand au promis.

 8. gard Răspunde

  despre caricatura aia de gard protector impotriva animalelor nu spuneti nimic?e un gard de 2 lei,nicidecum unul conform proiectului!
  Poate DNA se va autosesiza,sa vada ce este pe teren vs ceea ce trebuia sa fie!

 9. H&R Răspunde

  Centura nu cred ca va fi gata, varianta de ocolire, hai sa zicem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.