Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Ce ar trebui să știți înainte de a cumpăra țesături online

Navigarea în magazin s-a schimbat și foarte mulți oameni aleg să cumpere materiale textile online. Am adunat câteva sfaturi pentru a cumpăra țesături online, astfel încât să puteți cumpăra cu încredere.

COMANDAȚI ÎNTOTDEAUNA O MOSTRĂ.

Acest prim sfat este foarte important. Toate ecranele pot varia ușor și pot reprezenta culorile în mod diferit, așa că este esențial să comandați o mostră a țesăturii înainte de a vă angaja să o cumpărați. Aceasta vă ajută să vă faceți o idee și despre textura țesăturii, ceea ce nu puteți face cu o imagine.

O mulțime de site-uri web percep taxe pentru mostre, iar unele le anunță ca fiind gratuite, dar este posibil să existe o taxă de expediere în plus. Taxele mici se adună, așa că trebuie să fiți atenți. Există și servicii de mostre care sunt complet gratuite, fără costuri ascunse, așa că nu există nicio scuză pentru a sări peste această etapă.

Majoritatea designerilor de materiale textile percep taxe pentru mostre pe site-ul lor, dar alții le putem oferi, de obicei, gratuit. Așadar, dacă ați văzut o țesătură sau materiale textile care vă interesează pe un alt anunț sau pe un alt site web, întrebați, probabil că o pot rezolva pentru dumneavoastră.

Doar pentru că ați ales să faceți cumpărături online, asta nu ar trebui să însemne că primiți mai puțin ajutor din partea echipei din spatele acestuia. Lumea țesăturilor poate fi un pic copleșitoare, dar dacă vorbiți cu cineva care lucrează de ceva vreme în domeniu, vă poate ajuta să începeți să vă reduceți opțiunile. Personalul din magazin este întotdeauna bucuros să primească un telefon pentru a discuta despre cerințele dumneavoastră. Dacă nu ați găsit ceea ce căutați, încercați să îi contactați și vor vedea dacă vă pot ajuta.

DACĂ AVEȚI ÎNDOIELI SAU ÎNTREBĂRI, ÎNTREBAȚI ÎNTOTDEAUNA ÎNAINTE DE A COMANDA.

Sunt atât de multe lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați materiale textile online – adecvarea țesăturii, termenele de livrare, cantitățile necesare etc. Așadar, dacă aveți întrebări cu privire la oricare dintre acestea, contactați compania înainte de a plasa comanda. Odată ce o țesătură a fost tăiată pentru dvs., aceasta nu poate fi returnată decât dacă este defectă, așa că este important să vă simțiți încrezător în ceea ce privește comanda dvs.

Dacă aveți nevoie de o cantitate mare de țesătură pentru a face cuverturi sau dacă aveți nevoie de țesătură rapid, întrebați dacă aceasta este în stoc înainte de a plasa comanda. Aveți nevoie de ajutor pentru a calcula repetarea modelului? Întrebați. Este mai bine să fiți în siguranță decât să vă pară rău!

VERIFICAȚI ȚESĂTURILE ATUNCI CÂND LE PRIMIȚI.

Acest ultim sfat este un alt sfat cu adevărat important, iar entuziasmul de a primi țesătura poate însemna că este adesea omis. Este foarte important ca, odată ce a sosit țesătura, să o verificați. În primul rând, dacă este livrată și pachetul este deteriorat, cereți-i șoferului să îl marcheze ca fiind deteriorat și apoi semnați pentru el. Poate fi o idee bună să faceți o fotografie a daunelor înainte de a deschide coletul, pentru a facilita formularea de reclamații la curier.

Verificați dacă țesătura este aceeași cu cea comandată (comparați-o cu eșantionul comandat), verificați dacă sunteți mulțumit de culoarea corectă, dacă lungimea furnizată este corectă și dacă nu există niciun fel de defecte pe care le considerați a fi de nereparat.

Nu uitați că culorile pot varia de la o rolă la alta, așa că, dacă nu este aceeași culoare cu cea a eșantionului, este posibil să fie doar o variație de lot, dar contactați vânzătorul dacă sunteți îngrijorat.

Țesăturile sunt produse naturale, așa că pot exista unele neregularități în țesătură și model care nu sunt considerate defecte. Dar, din nou, dacă nu sunteți mulțumit de ea, contactați vânzătorul înainte de a face tăieturi sau de a modifica țesătura în vreun fel.

Sperăm că împărtășirea acestor sfaturi vă va face să fiți mai încrezători în ceea ce privește cumpărarea de țesături online, deoarece puteți economisi timp și bani.