PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Tăiatul ierbii a stârnit un val de nemulțumiri. Mașini murdărite și cu geamurile sparte!

Val de nemulțumiri în mediul online privind modul de întreținere a spațiilor verzi din municipiul Satu Mare. Dacă în zonele în care iarba se taie fără protecție mașinile ajung să fie murdărite serios, se pare că angajații firmei care întrețin spațiile verzi nu se descurcă nici cu paravanul de protecție. Din cauza lor, unii sătmăreni s-au ales chiar și cu pagube serioase.

Mașinile parcate lângă blocurile din cartierul Carpați sunt acoperite cu iarbă, asta în condițiile în care cei care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi au la îndemână un paravan de protecție: „Și eu m-am certat cu ei, în batjocură fac, inclusiv cu paravan cu tot”, a declarat un sătmărean, pentru PortalSM.

„Cel cu paravanul stătea și asculta muzica, erau mașini în stânga”, a adăugat mai adăugat sătmăreanul.

După ce PortalSM a publicat un material în care a arătat că angajații firmei care întreţin spaţiile verzi și-au făcut treaba în bătaie de joc, fără să îi intereseze de maşinile parcate, mai mulți sătmăreni au reacționat la comentarii și și-au arătat nemulțumirea, iar unii ne-au trimis chiar poze cu mașinile ”stropite” cu iarbă.

,,Pe Aleea Oituz, trecând cu mașina pe lângă cei care tăiau iarba, o pietricică a sărit și a lovit caroseria, evident a lăsat o urmă. Mă întreb: dacă lovea în geam, rămâneam cu paguba? Poate eram vinovat că am trecut pe acolo când ei își făceau treaba”, spune un sătmărean, completat de altul: ,,Exact așa am pățit și eu! La 10 minute după ce am venit cu mașina de la spălătorie, mi-au rezolvat-o”.

,,Chiar sunt nesimțiți, nici nu anunță, se prezintă și taie, lovesc mașinile cu nisip, pietre, iar dacă le zici pe ei nu îi interesează”, mai spune un sătmărean.

Mai mult decât atât, un sătmărean s-a ales cu geamul spart la mașină.


CITEȘTE ȘI: