Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO. Iarbă tăiată în bătaie de joc la Satu Mare. „Puteți să spălați mașina, nu are nimic”

Angajații firmei care întreţin spaţiile verzi și-au făcut treaba în bătaie de joc, fără să îi intereseze de maşinile parcare. Aceștia au tăiat iarba fără protecție în unele zone ale orașului.

Conform informațiilor primte, pe strada 1 Decembrie din Satu Mare, angajații firmei respective au tăiat iarba neavând nici măcar un pic de grijă cu privire la mașinile parcate regulamentar. În momentul în care proprietarul unei mașini a atras atenția, acesta i-a răspuns fără nicio grijă că „e iarbă, puteți merge să spălați mașina, nu are nimic”.

Astfel, a fost sesizată poliția locală, care i-a aplicat angajatului un avertisment.

Pe de altă parte, un alt sătmărean nemulțumit de serviciile firmei de salubritate, a povestit pentru PortalSM că persoana responsabilă cu paravanul de protecție, stătea și asculta muzică.

8 comentarii

  1. SZ Răspunde

    Ce probleme au unii. 😳

    • ecologist Răspunde

      Să știi că e o problemă pentru că cei care tund iarba nu strâng și celelalte mizerii de pe spațiile verzi “întreținute” în bătaie de joc de ei. Așa că te poți trezi cu r@h@t de câine pe parbriz sau pietriș care drq știe cum de a ajuns acolo. Gândește-te că merg cu coasa și te trezești cu un astfel de proiectil cum treci pe lângă ei în trafic! Spun ei că nu e treaba lor! Oare? Atunci cine are sub contract întreținerea spațiilor verzi? Papa de la Roma? Putin?
      PS. În multe locuri copacii nu au fost toaletați deloc anul ăsta. Eu personal mă bucur că i-am văzut neprofesionalismul anul trecut. Și nu e vorba doar de Florisal ci și de celelalte firme.

  2. Mihai Răspunde

    Anul trecut am pățit exact cum spune @ecologist, adică după ce mi-am rezolvat treaba în oraș, am mers la locul unde parcasem mașina în zona A!! loc de parcare plătit, și mi-am găsi mașina plină de excremente (mă gândesc că de câine) și de iarbă tăiată!
    Degeaba am făcut scandal la cel care supraveghează activitatea! Mai mult, prima dată au încercat să se eschiveze!
    Noroc cu spălătoria automată de pe Botizului 😜

    • Filip Răspunde

      Eu excremente de pasare am gasit mai demult pe masina. Cateodata mai gasesc si frunze.

      • Mihai Răspunde

        Oho, alea-s la greu! Dar trebuie curățate cât mai repede, altfel strică lacul!
        Totuși, nu am găsit clanța de la portieră murdărită cu excremente de pasăre, dar cu de-alea de câine, da!
        “Noroc” cu pandemia, a fost de folos masca 😜

        • Gyuri Răspunde

          Eu odată am găsit 20 de Ron la ștergătoare.
          Bine.
          Nu era masina mea, dar au fost buni.
          Karma.

      • Mayer Răspunde

        Eu poate am norocul sa ii gasesc pe capota pe cei de sus 😊

  3. comentator Răspunde

    Dacă mă supăr caut un link cu promisiunile electorale de acum doar doi ani de zile al actualului primar și al echipei sale. Nu de alta dar sunt de abia de acum nici doi ani de zile. Multe lucruri din campanie brusc au fost uitate iar altele (de ex. parcările de pe Kogălniceanu și din spate la Someșul) din pix modificate. Nici dacă mă împuști nu găsesc acolo parcare subterană în centrul vechi. Și să mă scuzați dar e al doilea mandat și are ditamai majoritatea. De unele promisiuni nici nu se mai vorbește dar deloc! Să nu mă înțelegeți greșit, văd și eu că se mai face câte ceva. Dar se lucrează extrem de prost. Să începem să povestim de Cubic? Sau de centrul nou care nu a fost împrejmuit și semnalizat și a căzut mașina pompierilor în fântână? Cineva a fost tras la răspundere? Da’ de unde! Zici că suntem într-un Benny Hill Show! L-am votat pe actualul dar sincer mă gândesc serios să îl mai votez. Mai ales că unele lucruri nu se urmăresc cum ar trebui și am primit și semnale destul de neplăcute vizavi de comportamentul unor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.