Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO/VIDEO. Tăiatul ierbii a stârnit un val de nemulțumiri. Mașini murdărite și cu geamurile sparte!

Val de nemulțumiri în mediul online privind modul de întreținere a spațiilor verzi din municipiul Satu Mare. Dacă în zonele în care iarba se taie fără protecție mașinile ajung să fie murdărite serios, se pare că angajații firmei care întrețin spațiile verzi nu se descurcă nici cu paravanul de protecție. Din cauza lor, unii sătmăreni s-au ales chiar și cu pagube serioase.

Mașinile parcate lângă blocurile din cartierul Carpați sunt acoperite cu iarbă, asta în condițiile în care cei care se ocupă de întreținerea spațiilor verzi au la îndemână un paravan de protecție: „Și eu m-am certat cu ei, în batjocură fac, inclusiv cu paravan cu tot”, a declarat un sătmărean, pentru PortalSM.

„Cel cu paravanul stătea și asculta muzica, erau mașini în stânga”, a adăugat mai adăugat sătmăreanul.

După ce PortalSM a publicat un material în care a arătat că angajații firmei care întreţin spaţiile verzi și-au făcut treaba în bătaie de joc, fără să îi intereseze de maşinile parcate, mai mulți sătmăreni au reacționat la comentarii și și-au arătat nemulțumirea, iar unii ne-au trimis chiar poze cu mașinile ”stropite” cu iarbă.

,,Pe Aleea Oituz, trecând cu mașina pe lângă cei care tăiau iarba, o pietricică a sărit și a lovit caroseria, evident a lăsat o urmă. Mă întreb: dacă lovea în geam, rămâneam cu paguba? Poate eram vinovat că am trecut pe acolo când ei își făceau treaba”, spune un sătmărean, completat de altul: ,,Exact așa am pățit și eu! La 10 minute după ce am venit cu mașina de la spălătorie, mi-au rezolvat-o”.

,,Chiar sunt nesimțiți, nici nu anunță, se prezintă și taie, lovesc mașinile cu nisip, pietre, iar dacă le zici pe ei nu îi interesează”, mai spune un sătmărean.

Mai mult decât atât, un sătmărean s-a ales cu geamul spart la mașină.


CITEȘTE ȘI:

 

15 comentarii

  1. ombre Răspunde

    un sfat sefilor lor:d ilor faceti-le un paravan tractabil pe roti(roti se gasesc in Brico, Dedeman etc) si cu 2 balamale ,le puteti plia cand nu folositi,nu e mare filozofie ,omul nu tine in mana,se pot face de dim 2mx1m din tb 0,5 mm standard si scapati de injuraturi, va scrie cineva la care la fel ati spart geamul anul trecut!

    • Dani Răspunde

      Intrebarea este : De ce nu au tractoras sau pur si simplu masia de tuns gazonul? Cu motocoasa se taie doar unde nu poti intra cu altceva.Pe portiunile deschise nu se tunde gazonul cu motocoasa! Dar asta este ,au contract si nimeni nu-i verifica! Nici unde se depoziteaza iarba tunsa !

      • cârcotaş Răspunde

        Bine spus! Dar ce să zici de zonele de case unde toată ziua bună ziua bâzâie îngrozitor motocoasele? Două zile i-au trebuit vecinului să-i radă 2000 mp de iarbă. Cum termină unul începe altul. Tâmpiţi!

        • 🤔🤔🤮 Răspunde

          Ți-e mai bine dacă nu e tunsă iarba și te trezești cu căpușe pe tine???

          • cârcotaş

            Zonele întinse se tund cu coasa sau maşin ade tuns iarba (motor în patru timpi, mai puţin zgomotos) . Motocoasa(cârâitoarea) e făcută pt. zone înguste, cu copaci etc.

  2. CATRINEL RAȚ Răspunde

    MERGEȚI LA SPĂLĂTORIE. CEI DE LA FLORISAL DOAR ÎȘI FAC TREABA

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Spune drept prostia ta doare??? Cum poți fi atât de cretin? Asta numești tu muncă? Păi așa dacă mergi la restaurant să spui la chelner să-ți pună farfuria în cap ca să se scurgă zeama până-n izmene! Bine așa?🤮🤮🤮

      • CATRINEL RAȚ Răspunde

        Sunt sigur ca tie iti scuipa in mancare chelnerul,dar tu la cat de destept esti spui ca este un nou condiment.

        • 🤔🤔🤔 Răspunde

          Iar eu sunt sigur că tu pe chestia asta că-i aplauzi trebuie să iei bani grei. Pentru că un om cu toate țiglele pe casă și care umblă cu ochii deschiși nu poate aplauda calitatea serviciilor prestate în bătaie de joc de Florisal! Inclusiv primăria s-a săturat de ei. Câte acțiuni ai tavariș mâncător de material maro kăkăniu?
          PS. În fața casei mele au tăiat acum 6 ani doi tei perfect sănătoși. Că așa a zis șeful lor. Au zis că urmează să planteze altceva la anul. Încă aștept. Probabil ție îți place aspectul selenaro-marțian și mizeria lăsată de ei cu nonșalanță după așa-zisa muncă.

  3. ciprian Răspunde

    cred ca o corecție de cocoasa nu le-ar strica

  4. 🤔🤔🤮 Răspunde

    @Cârcotaș, ce bine că la tine totul e betonat și poți da sfaturi la alții! 99% dintre oameni tund iarba sâmbăta pentru că în restul zilelor lucrează ca să te susțină financiar și ca să le poți mulțumi la o adică oricând cu astfel de comentarii profund de bine și de cetățenești. Cred că ești un reclamagiu dat în consemn la toate instituțiile. Mătură în fața casei tale și lasă tu pe restul în pace. Atâta vreme cât timp este permis de lege numele tău e mucles.

  5. Viorel Răspunde

    Ce pu la mea va trebe iarba? Mai bine faceti locuri de parcare, jegurile pu li, ca nu este unde sa parchezi in oras

    • Perpedes Răspunde

      Se cheama perpedes. Poata redescoperi autobuzul 42 sau ce masura porti tu la pantofi.

    • Viorel Răspunde

      Că iarba se fumează, nu? Ce atîta risipă?

  6. 🤔🤔🤮 Răspunde

    @cârcotaș, doar încă un lucru. Din ce rezultă din articolul de ziar nici Florisal sau alte firme sub contract cu primăria nu au așa mașini de tuns sau le au și nu le folosesc. Așa că nu știu ce așteptări ai de la alții. Asta ce s-a făcut și ce se face cu spațiile verzi deja e mai mult decât bătaie de joc. Probabil doamna Szenasi și restul compartimentului de profil de la primărie sunt mulțumiți. Eu sau mulți alții nu. De exemplu tunsul ierbii din ce văd se face maxim odată pe lună. Este prea puțin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.