PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Kereskényi, mesaj de Ziua Orașului: Se dorește dezbinarea noastră. E vremea să ne unim

Primarul Kereskenyi Gabor a transmis un mesaj puternic la deschiderea oficială a Zilelor Orașului Satu Mare. Edilul-șef a spus că se încearcă oprirea progresului orașului și i-a îndemnat pe sătmăreni să fie uniți.

Kereskenyi Gabor a urcat pe scena principală amplasată în Piața 25 Octombrie și a ținut să le transmită un mesaj sătmărenilor prezenți la deschiderea oficială a Zilelor Orașului. Primarul municipiului Satu Mare a spus că se încearcă dezbinarea oamenilor și a anunțat că a venit timpul ca toți cei care iubesc orașul să rămână uniți.

Noi, toți, care tresărim ori de câte ori se pronunță numele orașului Satu Mare, suntem o mare familie. Pentru noi, Satu Mare este pe primul loc. Ne iubim orașul cu pasiune și luptăm pentru el. Trăim vremuri grele pe care le vom putea depăși doar dacă vom fi uniți, sunt vremuri în care se dorește dezbinarea noastră. Dacă îi vom lăsa să ne dezbine, ce se va alege de noi? Progresul orașului poate fi oprit numai prin conflicte născocite. Sătmărenii au făcut mereu lucruri extraordinare, iar aceste realizări au fost rolul întregii comunități. (…) E vremea să muncim, să construim, să ne unim”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Imagini de la deschiderea oficială a Zilelor Orașului Satu Mare:


CITEȘTE ȘI: