Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

POMANA TONULUI. Un ton de 50 kg, pregătit în fața clienților, la Capricci

Gurmanzii și iubitorii de inedit sunt invitați la finalul acestei săptămâni la un spectacol culinar de excepție à la Capricci. Un ton de 50 de kilograme va fi preparat chiar în fața clienților! Aceștia vor putea vedea cum se prepară un astfel de pește, de la A la Z. Ulterior, se vor desfăta cu aroma lui proaspătă, pregătită sub diferite forme: la grill, cu paste sau sushi.

Evenimentul ce poartă numele POMANA TONULUI se va desfășura vineri și sâmbătă, la restaurantul Capricci. Pentru ca rezultatul final să fie desăvârșit, peștele va fi tăiat și preparat în fața clienților de bucătarii restaurantului și de alți doi chefi din Cluj-Napoca ce vor veni la Satu Mare, la invitația proprietarilor restaurantului, special pentru acest eveniment.

Uriașul ton va fi, așadar, preparat în diverse moduri, sub privirile clienților, într-o atmosferă specific mediteraneană. Modurile în care va fi preparat sunt: la grill, cu paste sau sushi. Însă, indiferent cum îl preferați, pasiunea și priceperea cu care îl vor pregăti bucătarii vă va face să vă îndrăgostiți pentru totdeauna de gustul tonului proaspăt! Și, posibil, să nu uitați niciodată de… POMANA TONULUI de la Capricci.

Mâncare atât pentru trup, cât și pentru suflet au pregătit proprietarii restaurantului! Mai exact, nu va lipsi muzica de excepție, care va completă armonios întregul tablou: MADAN&PAOLO, Codruț SAX și DJ Roly.

POMANA TONULUI se va desfășura după programul următor:

Vineri,13 mai, între orele: 20.00-23.00 (muzică: MADAN&PAOLO, Codruț SAX)

Sâmbătă, 14 mai, între orele 12.00 – 23.00 (muzică: DJ Roly)

Rezervări, la numărul: 0770 533 993

Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantCapricci

Instagram: https://www.instagram.com/restaurantcapricci/

INTRAREA ESTE GRATUITĂ (inclusiv după ora 23.00)