Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Primul BRUNCH organizat la Capricci, în acest weekend. Mâncare și băutură, fără limită

Weekendul este momentul perfect pentru a te relaxa și pentru a te bucura din plin de timpul liber. Odată cu sosirea verii, sfârșitul de săptămână îți dă posibilitatea să încerci noi provocări și să dai frâu liber imaginației și distracției. Însă, pe lângă toate acestea, weekendul îți dă posibilitatea să te și răsfeți lângă o masă îmbelșugată. Tocmai de aceea îți propunem să încerci brunch-ul de duminică, o masă pentru savoarea sfârșitului de săptămână.

Restaurantul Capricci din Satu Mare te invită să iei parte la o experiență cu totul și cu totul deosebită: un brunch memorabil în ultima zi a weekendului. E masa ideală pentru cei care duminica nu se trezesc devreme, dar nici nu vor să ia prânzul prea târziu, după miezul zilei. Sunday brunch-ul organizat de restaurantul Capricci va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 13.00.

Pentru 150 de lei nu doar că vei avea parte de o masă îmbelșugată, plină de prospețime și savoare, dar mâncarea și băutura vor fi nelimitate.

,,Vom întinde o masă lungă și îmbelșugată, așa cum se cuvine să fie într-o zi de duminică, iar mâncarea și băutura vor fi nelimitate pentru toți participanții la brunch. Te așteptăm, așadar, duminică să te bucuri alături de noi la primul brunch organizat la restaurantul nostru! Promitem că va fi fabulos & memorabil!’’, spun cei de la restaurantul Capricci.

Rezervările se pot face la numărul de telefon 0770.533.993