Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Grasu XXL va susține un show incendiar la restaurantul Capricci!

Grasu XXL va susține un show incendiar la restaurantul Capricci din municipiul Satu Mare. Artistul va cânta cele mai cunoscute și îndrăgite piese ale sale vineri, 15 iulie, în aer liber, pentru toți fanii din Satu Mare, și nu numai.

Turbofin, Elegant, Tare frate, sunt doar câteva din piesele cele mai renumite ale artistului care vor putea fi ascultate live la Capricci. Grasu XXL este un nume răsunator în industria muzicală românească, el având activitate de peste 20 de ani în domeniu. În tot acest timp a avut colaborări cu artiști precum: Delia, Guess Who, Irina Rimes, Smiley.

Reprezentanții restaurantului Capricci vor ca nu numai mâncarea să fie una de calitate, ci și muzica, astfel că toți artiștii invitați să cânte sau să mixeze live sunt printre cei mai apreciați din România ori, în unele cazuri, chiar din Europa.

„Vrei să te distrezi… turbofin?! Au mai rămas câteva zile până la cea mai tare petrecere din această vară! Grasu XXL vine la Capricci!  Ne vom distra ca-n filme, în aer liber! Notează-ți în calendar: 15 iulie, o noapte pe care nu o poți rata!”, este mesajul postat de restaurantul Capricci. 
Rezervările se fac la numărul de telefon: 0770 533 993