PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Asistenta prinsă cu mită la Petea vrea să lucreze din nou la DSP. A luat nota 1,45 la examen

Asistenta prinsă cu mită la Petea vrea să lucreze din nou la DSP Bihor. Voichiţa Sim, asistenta angajată fără concurs la Direcţia de Sănătate Publică Bihor pe perioadă determinată în octombrie 2020 pe motiv de pandemie şi concediată în noiembrie 2021, după ce fusese reţinută de DNA pentru implicarea în dosarul vaccinărilor “la chiuvetă” din Vama Petea, contra unor şpăgi de 250-300 euro date de persoane care voiau să călătorească fără să fie “cipate” anti-Covid, s-a prezentat degeaba la concursul organizat pentru angajarea de asistente, anunţă jurnaliştii de la ebihoreanul.ro.

După ce BIHOREANUL a dezvăluit că, în ciuda problemelor penale, a avut tupeul să se înscrie la concurs pentru un post de asistentă la compartimentul Igiena Mediului (ceea ce a făcut-o să sune la redacţie ca să protesteze şi să spună că era dreptul ei, nefiind condamnată, ci doar inculpată), femeia s-a făcut şi mai mult de râs.

Bihorel a aflat că la concurs Sim a reuşit să smulgă 14,5 puncte din 100 posibile, adică să ia nota 1,45.

Nemulţumită, a făcut contestaţie, dar aceasta i-a fost respinsă. Rămâne de văzut dacă va merge până în pânzele albe şi va deschide un proces în justiţie.