Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Asistenta prinsă cu mită la Petea vrea să lucreze din nou la DSP. A luat nota 1,45 la examen

Asistenta prinsă cu mită la Petea vrea să lucreze din nou la DSP Bihor. Voichiţa Sim, asistenta angajată fără concurs la Direcţia de Sănătate Publică Bihor pe perioadă determinată în octombrie 2020 pe motiv de pandemie şi concediată în noiembrie 2021, după ce fusese reţinută de DNA pentru implicarea în dosarul vaccinărilor “la chiuvetă” din Vama Petea, contra unor şpăgi de 250-300 euro date de persoane care voiau să călătorească fără să fie “cipate” anti-Covid, s-a prezentat degeaba la concursul organizat pentru angajarea de asistente, anunţă jurnaliştii de la ebihoreanul.ro.

După ce BIHOREANUL a dezvăluit că, în ciuda problemelor penale, a avut tupeul să se înscrie la concurs pentru un post de asistentă la compartimentul Igiena Mediului (ceea ce a făcut-o să sune la redacţie ca să protesteze şi să spună că era dreptul ei, nefiind condamnată, ci doar inculpată), femeia s-a făcut şi mai mult de râs.

Bihorel a aflat că la concurs Sim a reuşit să smulgă 14,5 puncte din 100 posibile, adică să ia nota 1,45.

Nemulţumită, a făcut contestaţie, dar aceasta i-a fost respinsă. Rămâne de văzut dacă va merge până în pânzele albe şi va deschide un proces în justiţie.

43 comentarii

  1. 😲😲😲 Răspunde

    E tocmai bună pentru ceva post de director atuncea! Numai să-și rezolve carnetul de partid! Competențele profesionale sunt mărunțișuri, niște treburi opționale! În ultimă instanță se va califica la locul de muncă! Bleah! 🤮💩😭

  2. Baggio Răspunde

    Chiar nu inteleg, de ce , pe post de asistenta ?
    Cu o vechime de atatia ani in folosul comunitatii, cu un cazier de crima impotriva umanitatii, cu nota de 1.45 la examen, de ce nu se angajeaza direct pe post de director la DSP Bihor.
    Doar traim romania si nu in Romania. Romania tre sa o traiesti, ar trebui predat la universitati in intreaga lume, e un stil de viata, un feeling, o experienta unica.

    • 😲😲😲 Răspunde

      @Baggio, 👍!

    • Cetateanul Răspunde

      https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/sindrom-moarte-subita-adulti-stres-boli-inima-647126.html
      Desigur, deoarece tratamentele experimentale sunt sigure si eficiente pot sa moara nu sute de mii de tineri subit, ci milioane ca tot sigure si eficiente vor ramane !

      • English pacient Răspunde

        Că doară mortul nu va reclama, nu?🤔😱😰😥
        Bine gândit, ce să spun! 🤮 Nu știu de câți am auzit că au dat ortul popii, sănătoși tun și vaccinați. Dar nu e voie să se spună. În schimb nici aia nu se vorbește că știu de mulți vaccinați care iar și iar bolnavi sunt de covid, apoi afum recent după 5 zile de carantină de la pozitivare circulă în veselie că doar e concediu! Asta fiind mă gândesc cireașa de pe tort! Culmea că e vorba chiar de cadre medicale! Probabil dacă va fi ceva bubă după aia iar nevaccinații vor fi de vină și nu ei, cei care umblă ca Vodă Slobodă de-a lungul și de-a latul planetei Earth. Asta nu glumesc, chiar așa este!

        • Cetateanul Răspunde

          La mine in zona doar in ultima luna au avut loc doua accidente mortale, copiate la indigo . In ambele cazuri, soferii, brusc si dintr-o data parasesc sensul de mers (nu depasesc sau sa ocoleasca vreo groapa din asfalt), intra pe contransens sau in decor si mor . Ambele s-au petrecut in localitate, nu aveau viteza excesiva, ziua in amiaza mare, motivul accidentelor NECUNOSCUT !

          • English pacient

            Ar fi o pită bună de mâncat, a se citi să se facă un studiu medical pe cei vaccinați și netrecuți prin boală. Serios spun asta.

        • Cetateanul Răspunde

          Tocmai a mai murit unul total neasteptat . Iesise la o gura de aer si a murit pur si simplu . Traim in “noul normal” .

          • H&R

            Păi a zis șoșo că dă cu sterilitate pentru trei generații…

          • @H&R fals

            Tu ai primit deja? Se pare ca da.

        • Science no bla bla @english pacient Răspunde

          Covid-19 isn’t just an acute respiratory viral illness — like a cold or some other inconsequential infection — that goes away in a few days or a few weeks,” said Ziyad Al-Aly, director of the clinical epidemiology center at the Veterans Affairs St. Louis Health Care System in Missouri, who has led similar studies in the U.S. “It carries serious long-term consequences, including higher risk of death.”

          • English pacient

            Spui asta te rog la apartinatorii celor decedati? Ce bucurosi vor fi imediat! Adica decedati din aia fara comorbiditati nu bolnavi cronici pe care i-ati eliminat cu grija! Dar nu ai frica ca daca prin absurd ai nevoie de ceva tratament si nu pentru covid ci asa la modul general si tu vei fi servit absolut identic! Stii de ce? Pentru ca a-ti eliminat restul si alta nu exista! Malpraxis ridicat la nivel de religie!!!

        • English pacient frustrat impotent Răspunde

          O serie de cercetări realizate recent oferă noi informații despre posibile soluții pentru prevenirea infectării cu COVID sau demonstrează noi manifestări post-boală. Printre ele, pierderea părului sau a apetitului sexual, scrie Reuters

          • English pacient

            Ai exprimentat pe pielea ta???? Sper sa si ramai asa!
            Ar fi mare pacat pentru planeta daca te-ai multiplica!

      • Cardio Răspunde

        Mare majoritate a aritmiilor sunt provocate de bauturile “energizante”. Toata lumea baga mare…

        • English pacient Răspunde

          Și care nu consumă mizerii de astea și nici nu fumează????

        • Cetateanul Răspunde

          Dupa primele 100 de decese s-ar fi facut conexiunea imediat … au murit peste 200.000 deja … si in plus de asta energizantele se consuma de ani buni … a aparut un factor nou care ucide in masa … oare care o fi ala …

          • English pacient

            @Cetateanul. hai să ghicesc, prostia???😱😱😱😲😲😲

          • LoopMaci Laci

            CINSTE LOR OAMENILOR CARE SE DESCURCĂ ȘI CARE IAU MIȚA!!!!

          • Dr

            Trecerea prin covid provoaca mult mai multe daube sanatatii, si in timp se va vedea. Deja incepe sa se vadă. Covidul a afectat majoritatea organelor in anumită măsură. Cine zice ca este o raceala…. vorbeste in nestiintâ de cauză. Multi virusi “light” provoaca probleme serioase peste ani de zile, HPV cancer uterin si intestinal, si sunt multe, recent s-a gasit ca pană si banalul Herpes peste zeci de ani inca distruge celule. Sau virusul “sarutului” pe care 80% l-au luat, face probleme la tiroidă.

          • Gogu

            Virusul acesta a fost proiectat si slobozit pe oameni ca sa rareasca populatia globului, voi astia trecuti prin covid “raceala” sunteti naivi. Cei care mor instant sunt din cei trecuti prin bosla, NU din vaccinati. Matusa mea a murit la 5 luni dupa covid, nu s-a ma recuperat.

          • Discoboy

            Efectiv s-a gasit legatura dintre consumul a 4-5 doze energizante si deces la mai multi tineri 18-20 ani din Buc,

      • Manea Răspunde

        Poate se descurca mai bine la oral si daca facem media , trece la limita

      • BM Răspunde

        Ce li se întâmplă românilor care au trecut prin COVID-19. Anunţul de ultimă oră al medicului Beatrice Mahler

        • Cetateanul Răspunde

          https://vaccinedeaths.com/2022-01-02-93percent-post-vaccination-deaths-caused-by-jabs.html
          “The most attacked organ was the heart (in all of the people who died), but other organs were attacked as well,” writes Steve Kirsch.
          In urma autopsiilor, se pare ca 93% dintre cei decedati au trecut dincolo din cauza propriului sistem imunitar care ataca organele . Sistem imunitar reprogramat, nu-i asa, sa functioneze “sigur si eficient” !
          Cu cadavrele oamenilor ucisi pe masa, cu doi profesori de talie internationala si tot nu sunt destule dovezi !

          • Bill G @ Cetateanu & Co

            Nici nu trabuie sa va cipez, sunteti dirijati mult mai eficient de retzele, media, inghititi toate teoriile fake , si ca fraierii dati mai departe.

  3. i love romanistan Răspunde

    cred ca avem de a face cu noua presedinte a romanistanului!!

    sarumana, daca aveti nevoie de un director pe undeva stiti unde ma gasiti 😉

  4. Bibicu Răspunde

    Femeia asta s-a zbătut, ce dacă a luat 1,45? Angajații partidelor ce nota credeți ca ar lua? Și de astia e plina tara! Cred ca ar lua numai 1 din oficiu. Incompetenta și prostia domina Romania!

    • România reală Răspunde

      Se cheamă evadare înainte. Ce are de pierdut că de proces și de consecințe nu văd cum scapă?

  5. LoopMaci Laci Răspunde

    CINE NU IA MIȚA ORI E PROST ORI E PROST!!!!

  6. H&R Răspunde

    @Bibicu , chiar la asta m-am gandit. 1 primesti din oficiu. 0.45 daca scrii o propozitie sau doua. Scrii ca afara bate soarele, mai sunt si ceva nori. Ieri am vazut o pasarica frumoasa ( nu in oglinda, si nu rasa cu Gillette:))) ). Deci deja am 1.45.

    • H&R Răspunde

      Într-o perioadă în care este criză de personal medical, trebuia angajată de îndată. Apreciez disponibilitatea ei de a-și oferi în continuare serviciile. Sper să nu renunțe.

  7. English pacient Răspunde

    @Discoboy, și zici că din grupul ăsta nici unul nu a consumat ceva etnobotanice sau ceva și mai rău? Personal mă îndoiesc.

  8. misi Răspunde

    Ce se vor face cu zeci de milioane de vaccinuri comandate? aleea vin , de trebuie ,de nu. Cozma dute si ocupa-te de rezilierea a contractului. Sa vad de ce esti in stare. Economiseste cateva milioane pt tara. Va ocupati numai de unguri, dar nu vedeti ca ne adancim in saracie. Ne trezim ca nu mai avem nimic in tara, totul este a strainilor , dati pt datorii. Si nu ma refer la Ungaria.

    • Cetateanul Răspunde

      Excrocheriile covid-19 si green deal distrug societatea moderna si progresul BAZAT PE STIINTA ! Dupa realegerea lui, Donald Trump va retrage SUA din aceste structuri bazate pe PCR !

  9. Kuka Răspunde

    Iar au apărut dronele anti-vaccin!
    Pentru ăștia nu există boli, ci i-a blestemat dumnezeu pe bieții bolnavi!
    Vai de steaua voastră! Proști, da’ mulți …

  10. H&R Răspunde

    Într-o perioadă în care este criză de personal medical, trebuia angajată de îndată. Apreciez disponibilitatea ei de a-și oferi în continuare serviciile. Sper să nu renunțe.

    • @H&R fals Răspunde

      Esti prost. Si sa gasesti nickul tau esti prost. Ce sa mai astepte de la tine un om normal?

  11. Marius Răspunde

    În Ardeal este o vorbă; nu-i prost cine muncă cinci pite,prost îi cine i le dă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.