PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Poliţist (în civil) bătut după ce a vrut să aplaneze un conflict

Man's fist

Un poliţist din judeţul Satu Mare a fost bătut de către doi agresori, după ce a vrut să aplaneze un conflict. Poliţistul era la locuinţa sa, când a auzit scandal în apartamentul din vecini şi a văzut-o pe vecină plângând. El a dorit să intervină, însă a fost bătut de soţul femeii şi unchiul acesteia, având nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Totul s-a petrecut în 20.03.2019, însă pedeapsa a fost pronunţată în această săptămână.

Poliţistul era în afara orelor de serviciu, acasă, cu familia, când a auzit scandal în apartamentul din vecini. A ieşit pe hol şi a văzut-o pe vecina sa, fără încălţăminte şi speriată, care i-a spus că a fost agreastă de soţ.

El a încercat să discute cu soţul, dar i-a spus să nu se amestece, după care i-a închis uşa. Poliţistul s-a întors după legitimaţia de serviciu şi i-a arătat-o vecinnului, încercând să aplaneze conflictul, însă după mai multe discuţii, atât soţul cât şi unchiul acestuia l-au lovit pe poliţist şi s-au împins pe casa scării, fisurând o conductă de apă. În acel moment a încetat conflictul.

Poliţistul a primit mai mutle lovituri la cap şi în zona capului, având nevoie de îngrijiri medicale timp de 4-5 zile.

După ce au fost trimişi în judecată a urmat un procoes de ani de zile. În această săptămână cei doi inculpaţi au primit câte o amendă de 2.000 de lei, ei trebuind să achite şi câte 2.000 de lei poliţistului agresat drept despăgubiri morale.