Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Poliţist (în civil) bătut după ce a vrut să aplaneze un conflict

Un poliţist din judeţul Satu Mare a fost bătut de către doi agresori, după ce a vrut să aplaneze un conflict. Poliţistul era la locuinţa sa, când a auzit scandal în apartamentul din vecini şi a văzut-o pe vecină plângând. El a dorit să intervină, însă a fost bătut de soţul femeii şi unchiul acesteia, având nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Totul s-a petrecut în 20.03.2019, însă pedeapsa a fost pronunţată în această săptămână.

Poliţistul era în afara orelor de serviciu, acasă, cu familia, când a auzit scandal în apartamentul din vecini. A ieşit pe hol şi a văzut-o pe vecina sa, fără încălţăminte şi speriată, care i-a spus că a fost agreastă de soţ.

El a încercat să discute cu soţul, dar i-a spus să nu se amestece, după care i-a închis uşa. Poliţistul s-a întors după legitimaţia de serviciu şi i-a arătat-o vecinnului, încercând să aplaneze conflictul, însă după mai multe discuţii, atât soţul cât şi unchiul acestuia l-au lovit pe poliţist şi s-au împins pe casa scării, fisurând o conductă de apă. În acel moment a încetat conflictul.

Poliţistul a primit mai mutle lovituri la cap şi în zona capului, având nevoie de îngrijiri medicale timp de 4-5 zile.

După ce au fost trimişi în judecată a urmat un procoes de ani de zile. În această săptămână cei doi inculpaţi au primit câte o amendă de 2.000 de lei, ei trebuind să achite şi câte 2.000 de lei poliţistului agresat drept despăgubiri morale.

7 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Aia e pedeapsă, trebuiau condamnați la cel puțin 10 ani de închisoare cu executare !!! Să învețe minte futui în gură de nimernici ordinari !!! 2000 de lei amendă ??? Judecători de 2 lei !!! RUȘINE justiției !!!

    • Dani Răspunde

      Adevarat! Asa incurajam doar sa atace oameni de ordine! Legile Romane sunt pre blande! Nu poti ataca un Politist chiar daca este inafara programului. Ia aratat legitimatia de serviciu,acea legitimatie trebuie sa fie ceva Sfant pentru ori cine!

  2. Daniel Răspunde

    2000 de lei amendă după 3 ani de judecată. Asta da performanță! 😃😃😃

  3. Milițianul Răspunde

    Deci concluzia…..nu ne mai băgăm pentru nimeni nasul pentru a ajuta.
    Fiecare să își spele rufele în văzul lumii, că oricum noi nu vedem și nici nu auzim nimic.
    Din cauza acestor încurajări de fapte negative, încurajate de către judecători, nu va mai exista SPIRITUL CIVIC care ar trebui să fie în mod normal în oameni.
    Mi-e scârbă de acel judecător care a dat acea sentință nesimțită.

  4. Soso Răspunde

    BRAVO JUSTITIEI CORUPTE! SI NE MAI MIRAM CA NU SCAPAM DE INFRACTORI,ASA A SCAPAT SI GRUPUL INFRACTIONAL DE POLITISTI DE FRONTIERA DE LA HALMEU PENTRU LUARE DE MITA IN FORMA CONTINUATA ,NIMENI NU I-A VERIFICAT DIN CE BANI SI-AU LUAT CASE SI USCATORII ! SI SA NU MAI DAM EXEMPLE DE CORUPTI SI INFRACTORI CARE INCA SUNT LA BUTOANE

  5. Satmarean 1 Răspunde

    Daca lovea un judecator sau procuror tot aceasi pedeapsa aplicau inculpatilor?

    • Jan Răspunde

      Nu te teme că atunci erau aruncați la zdup rău de tot !!! Pe la Jilava sau la Aiud !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.