Ultima actualizare: azi, 08:48

Publicitate

Consultaţii oncologice la Clinica Korall Satu Mare. Medicii au numeroase posibilități de tratamente și alternative pentru pacienții oncologici

Sătmărenii pot beneficia de acum de consultaţii oncologice la Clinica Korall din Satu Mare, acestea fiind oferite de către Dr. Szentesi Susana, medic primar oncolog cu o vastă experienţă. Medicul are contract cu Casa Naţională de Asigurări de Sănătate Satu Mare, astfel că dacă sunteți în evidența programului de oncologie, dacă vă prezentaţi cu un bilet de trimitere de la medicul de familie sau medic specialist, puteţi benefica de consult gratuit.
Din păcate, în ultimii ani sunt tot mai multe cazuri de cancer, însă trebuie ştiut faptul că dacă o tumoră este depistată la timp şi tratată corespunzător aceasta nu este fatală şi se poate vindeca.
“Din păcate sunt foarte multe cazuri în stadii avansate când pacienţii se prezintă pentru prima consultaţie. Este foarte important ca la primele semne ale unor boli, ale unor localizări tumorale, oamenii să se prezinte la medicul oncolog prin intermediul medicul de familie pentru a completa investigaţiile necesare. Avem numeroase posibilităţi în Satu Mare, investigaţiile sunt gratuite pentru cei care au asigurări medicale în ideea să se intervină cât mai repede în stabilirea diagnostocului şi a tratamentului. Cu cât se depistează mai repede, cu atât şansele de vindecare sunt mai mari. Astăzi boala canceroasă nu mai este o boală incurabilă, se poate ţine sub tratament timp îndelungat cu controale, cu investigaţii, cu tratamentele corespunzătoare”, a explicat Dr. Szentesi Susana.
În rândul femeilor, cele mai frecvente sunt cancerele mamare iar la bărbaţi predomină cancerul bronho-pulmonar.
“Tratamente ultra moderne sunt şi în Satu Mare şi în România, există imunoterapie pe lângă chimioterapie, deci sunt toate posibilităţile de tratament”, susţine Dr. Szentesi Susana, lucru care dă speranţă pacienţilor.

Dr. Szentesi Susana poate fi contactată pentru următoarele servicii:

– Consultație de specialitate cu stabilirea corectă a diagnosticului și a conduitei terapeutice.
– Evaluarea preterapeutică/monitorizare post terapeutică.
– Emiterea de referate medicale.
– Eliberarea de rețete medicale compensate.
– Eliberarea de bilete de trimitere prin CNAS către investigațiile paraclinice de specialitate (Computer Tomograf, Mamografie, Laborator).

Pacienţii pot să îşi facă programări la recepția Clinicii Korall Satu Mare, la nr de tel: 0361-412037 sau 0361-800820.