PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

DEZVĂLUIRI. Sistemul putred de Spitalul Judeţean: pacienţi fictivi, probleme cu alcoolul, presiuni

Fostul manager de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Marcela Papici, face noi dezvăluiri cu privire la sistemul putred din cadrul unităţii. Ea transmite, pe contul de Facebook, că o asistentă umbla cu parafa unui medic care lipsea din cauza problemelor cu alcoolul şi că aveau pacienţi fictivi. Marcela Papici susţine că a luat măsuri când a condus spitalul, dar acum se doreşte revenirea la starea iniţială.

Postarea Marcelei Papici:

“Aflu, cu stupoare, despre cat de “buni” lideri isi alege Spitalul Judetean!
Si ca sa intelegeti, o scurta poveste adevarata!
In 2015, manager fiind, am schimbat un sef de sectie pe motive de absenta repetata de la servici datorata alcolului si pe asistenta sefa a aceleiasi sectii care umbla cu parafa medicului in buzunar. Impreuna aveau “pacienti fictivi” care erau internati doar pe hartie…pentru comisii, probabil…
Pentru “iertarea” sefei de sectie, a cerut audienta la mine, la acel moment, sotul, om bine pozitionat in “hainele statului”!
Imediat dupa “concedierea” mea, seful de sectie s-a intors “pe post” ca doar are relatii de familie extrem de apropiate cu decidenti, medici, din sistem iar acum aud ca vor sa o aduca inapoi si pe asistenta sefa!
Aaaa, am uitat sa va spun cate telefoane “de amenintare” am primit atunci cand i-am schimbat! A fost si aia una dintre pietrele de moara de la gatul meu, la plecare…
De se confirma, de ma intorc vreodata la spital, si cei “readusi” si cei partasi la readucere, vor da socoteala!”