Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

DEZVĂLUIRI. Sistemul putred de Spitalul Judeţean: pacienţi fictivi, probleme cu alcoolul, presiuni

Fostul manager de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Marcela Papici, face noi dezvăluiri cu privire la sistemul putred din cadrul unităţii. Ea transmite, pe contul de Facebook, că o asistentă umbla cu parafa unui medic care lipsea din cauza problemelor cu alcoolul şi că aveau pacienţi fictivi. Marcela Papici susţine că a luat măsuri când a condus spitalul, dar acum se doreşte revenirea la starea iniţială.

Postarea Marcelei Papici:

“Aflu, cu stupoare, despre cat de “buni” lideri isi alege Spitalul Judetean!
Si ca sa intelegeti, o scurta poveste adevarata!
In 2015, manager fiind, am schimbat un sef de sectie pe motive de absenta repetata de la servici datorata alcolului si pe asistenta sefa a aceleiasi sectii care umbla cu parafa medicului in buzunar. Impreuna aveau “pacienti fictivi” care erau internati doar pe hartie…pentru comisii, probabil…
Pentru “iertarea” sefei de sectie, a cerut audienta la mine, la acel moment, sotul, om bine pozitionat in “hainele statului”!
Imediat dupa “concedierea” mea, seful de sectie s-a intors “pe post” ca doar are relatii de familie extrem de apropiate cu decidenti, medici, din sistem iar acum aud ca vor sa o aduca inapoi si pe asistenta sefa!
Aaaa, am uitat sa va spun cate telefoane “de amenintare” am primit atunci cand i-am schimbat! A fost si aia una dintre pietrele de moara de la gatul meu, la plecare…
De se confirma, de ma intorc vreodata la spital, si cei “readusi” si cei partasi la readucere, vor da socoteala!”

10 comentarii

  1. ... Răspunde

    Dar ce s-a întâmplat? S-a înfundat robinetul și acum vă luați exact de eroii p@lii în halate albe ? De vă află să vedeți ce nosocomiale căpătați ori ceva tratație exact după protocolul protocoalelor covid și nimic mai mult!!! Nu vreau să supăr dar noi nu prea avem medici prin urbe. Asta cu foarte rare excepții, Doar indivizi absolvenți de medicină cu parafă și cu drept de a prescrie medicamente ori tratamente.
    Iar Papici mai bine ar tace. Exact ea vorbește????

    • Adi Răspunde

      Niște ordinari , criminalii in alb cu salarii uriașe , medici și asistente ahtiați după venituri fără muncă , cu servicii josnice .
      Dumnezeu sa facă dreptate , jeguri ordinare .

    • Achtung Răspunde

      Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) semnalează că virusul Hendra provoacă la om infecţii respiratorii acute şi encefalite grave, cu o rată de deces estimată între 40% şi 75%, care ”poate varia în funcţie de capacităţile locale de cercetare epidemiologică şi gestionare clinică

      • ... Răspunde

        @Achtung, doar că nimeni din WHO nu se preocupă de virusul cel mai periculos care sălășluiește în spitalele noastre. Se cheamă în mai multe feluri. Dar e ceva legat și de incomptență, indolență, îmgâmfare, trafiz de influenață, sforării grosolane tec. Mai ții minte când era unul pe aicea care întreba care este la bursa liberă un post de asistentă???? Poți să bagi tot bugetul lumii în sistem dacă sistemul are găuri ca o sită și lucrezi cu același fond uman! Boli tot timpul vor fi, doritori de parafă medicală idem. Acum problema rămâne care cum înțelege să lucreze, cu câtă dăruire și cu cât mai corect măcar din punct de vedere medical.

  2. Eschi-Moș Răspunde

    Deci Papichulo, mai bagi un twerk,twerk sa te dai rotunda ( acu ca esti mai mult patrata) si de fapt te dai singura in gat ca nu ai anuntat organele abilitate despre infractiunile de fals, uz de fals , deturnare de fonduri, etc ! Super tate, mai povesteste-ne !Dar in termenul de prescriptie…

  3. xpert86 Răspunde

    Asta e rezultatul cresterii salariilor cadrelor medicale: coruptie, abuzuri in serviciu, falsuri in înscrisuri, delapidare!!!! Sa le dea statul in continuare eroilor din sanatate salarii de lux ca sa nu plece din spitalele si policlinicile din România ca sa poata lua in continuare sporuri de covid de 85% si mita, sa faca analize la neamuri gratuite si pe fals si sa poata si lucra toti in cabinete la privat !!! Sa le uram cadrelor medicale de lux multa prosperitate cat mai multe vile, apartamente, autovehicule si bani in conturi si cat mai multi bolnavi ca sa aiba multa materie prima pentru spaga!!!!!

  4. papiciulo Răspunde

    papi papicila rotunjita, hoouu ca deja faci spune numai sa ajungi din noupe aceasta functie, tii foamica de un examen platit sa ti iei partea, un contract cu vreo firma de a casei, ce atata interes pentru o functie de conducere, defapt daca dam inapoi atat ai detinut si tu in viata ta de profesoara, 3 propozitii nu stii lega , da papgal si reclama proasta ai tot timpul, ia sezi tu frumos acolo la paralele la clinica aia privata care o gestionezi la povesti cum faci tu de obicei, ca nu prea ai facut tu multe pe la spital decat stricaciuni si prosteli

  5. Erou Răspunde

    Madame Papici, pai daca stii atatea de ce ai tolerat? Vii acum si spui ce stie toata lumea, ca sa ce? Denunta organelor abilitate daca vrei sa raspunda cineva pentru toate mizeriile. Ma intreb matale cum ai ocupat postul de director la spital? Sunteti toti intr o panza de paianjen. Unul mai corupt ca altul, unul mai fomist ca altul si vezi doamne, toti vreti sa faceti curat.

    • comentator Răspunde

      Spune si aia cu treba cum ajunge o fosta educatoare, fost inainte si actual manager de firma de turism in post de manager de spital? Nu ca actualul manager care a excelat la DGASPC ar fi mult mai bun. Alta minune! Dar ca sa vezi asta nu vede nimeni! Ca de obicei in tara asta concursurile astea sunt castigate tot timpul de cine trebuie! Apoi sa nu va mirati ca tara a ajuns in halul in care este!!!! Cei mai destepti au fost milionul ala care nici nu a mai obosit sa se recenzeze!!!! Asta spun foarte serios! Ultimul care pleaca sa stinga lumina!

  6. cetatean Răspunde

    Marcela paraciasa mai esti !:))) De ce ti-e atat de greu sa intelegi ca partidul tau nu mai e pe val ?Chiar crezi ca tu ai fi cea mai potrivita ca manager,nu fi prostuta ca te rade lumea .Ai prea buna parere despre tine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.