PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Cei mai frumoşi cai din zonă, în concurs la Negreşti Oaş

Cei mai frumoşi cai din această zonă a ţării s-au întrecut într-un concurs de frumuseţe şi putere pe raza judeţului Satu Mare. Concursul național ecvestru a fost organizat sâmbătă pe platoul de la Valea Măriei, ajuns la cea de a V-a ediție, de către Primăria Negreşti Oaş în parteneriat cu Asociația crescătorilor de animale.
Această ediţie s-a bucurat de un număr mare de participanți – atât concurenți cât și spectatori.
“Am avut bucuria să vedem peste 100 de exemplare de cabaline, unele mai frumoase ca altele, cai de tracține sau de frumusețe și niște exemplare speciale de ponei.
Competiția pe lângă potențialul său de a deveni una de referință în țară la acest gen, a fost un bun prilej de a reuni oameni, de a ne bucura de revederea cu negreștenii reîntorși în această perioadă acasă. Preliminar concursului de tracțiune s-a desfășurat parada de frumusețe, unde au defilat cei mai frumoși cai din zonă și din alte județe ale țării”.
Mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, în special crescătorilor noștri de cai împreună cu dl Cicio Ioan, care pun mult suflet și pricepere, dar și celor care ne-au onorat cu prezența, prefectului județului Satu Mare, dl Roca Radu, președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, consilierului județean Gheorghe Marincaș, directorului DSVSA Satu Mare, dl Nicolae Dumuța, a transmis primarul Aurelia Fedorca.
Câștigătorii compețiției la cele două probe au fost următorii:
𝐏𝐫𝐨𝐛𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐚̆
Locul 1 – Vereș Sebi + Tarzan
Locul 2 – Hotca Vasile + Puiu
Locul 3 – Vereș Sebi + Cezar
𝐏𝐫𝐨𝐛𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐮𝐛𝐥𝐮
Locul 1 – Cicio Ioan – Goje
Locul 2 – Vereș Sebi
Locul 3 – Batin Vasile
Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților!