Ultima actualizare: azi, 12:25

Locale

FOTOGALERIE. Cei mai frumoşi cai din zonă, în concurs la Negreşti Oaş

Cei mai frumoşi cai din această zonă a ţării s-au întrecut într-un concurs de frumuseţe şi putere pe raza judeţului Satu Mare. Concursul național ecvestru a fost organizat sâmbătă pe platoul de la Valea Măriei, ajuns la cea de a V-a ediție, de către Primăria Negreşti Oaş în parteneriat cu Asociația crescătorilor de animale.
Această ediţie s-a bucurat de un număr mare de participanți – atât concurenți cât și spectatori.
“Am avut bucuria să vedem peste 100 de exemplare de cabaline, unele mai frumoase ca altele, cai de tracține sau de frumusețe și niște exemplare speciale de ponei. 🐴🦄
🏵Competiția pe lângă potențialul său de a deveni una de referință în țară la acest gen, a fost un bun prilej de a reuni oameni, 💁‍♂️de a ne bucura de revederea cu negreștenii reîntorși în această perioadă acasă. Preliminar concursului de tracțiune s-a desfășurat parada de frumusețe, unde au defilat cei mai frumoși cai din zonă și din alte județe ale țării”.
🤝Mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment, în special crescătorilor noștri de cai împreună cu dl Cicio Ioan, care pun mult suflet și pricepere, dar și celor care ne-au onorat cu prezența, prefectului județului Satu Mare, dl Roca Radu, președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, consilierului județean Gheorghe Marincaș, directorului DSVSA Satu Mare, dl Nicolae Dumuța, a transmis primarul Aurelia Fedorca.
Câștigătorii compețiției la cele două probe au fost următorii:
𝐏𝐫𝐨𝐛𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐬𝐢𝐦𝐩𝐥𝐚̆
Locul 1 🥇 – Vereș Sebi + Tarzan 🐎
Locul 2 🥈 – Hotca Vasile + Puiu 🐎
Locul 3 🥉 – Vereș Sebi + Cezar 🐎
𝐏𝐫𝐨𝐛𝐚 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭̦𝐢𝐮𝐧𝐞 𝐝𝐮𝐛𝐥𝐮
Locul 1 🥇 – Cicio Ioan – Goje
Locul 2 🥈 – Vereș Sebi
Locul 3 🥉 – Batin Vasile
Felicitări câștigătorilor și tuturor participanților! 🎊🎉🎈

10 comentarii

  1. P.S.D. satu mare Răspunde

    Ce bine era dacă nu se baga și govor în seamă,ca tanga în fund.
    A stricat toată atmosfera și buna dispoziție la toți participanții.
    Este foarte grav când nu îți dai seama că ești prost și lumea sa saturat de tine.
    Alupigus govor!

  2. Y_grec Răspunde

    Asta-i probabil o replică la Drumul căruțelor organizat de Cozma și pnl , numai de țărănisme din astea sunteți în stare agaricilor ? Salariul minim este 1.500 lei cash , pensia medie la 45 ani lucrați în jur de 1.200 lei și vouă vă arde de festivisme ieftine cretinilor ?

  3. comentator Răspunde

    Asta-i “spectacol” cabalin pentru cupeții de Racșa???? Că dacă la târg nu mai e voie!?!? Nu se încadrează mai degrabă la rele tratamente aplicate animalelor? Poliția Animalelor aveți cuvântul! Dar nu am speranțe mari de la voi.

  4. Valahu Răspunde

    De acord cu primul comentator !Insecta numita Govor ar trebui s-a dispara cat mai repede din peisajul Satmarului! Ceialti comentatori nu au dreptate ar trebui s-a ne bucuram ca mai avem asemenea gospodari cu pasiune pentru aceste animale nobile .

    • comentator Răspunde

      Leg după tine un buștean-doi să vedem ce zici. Vreau să văd fericirea pe mutra ta. Că la mintea ta de retardat place cum se chinuie animalele nu înseamnă că și animalului îi place.

  5. Valahu Răspunde

    Retardat ofost tatucu tau cand o posedat pe mata si o iesit un OLIGOFREN analfabet pe gauoaza!

    • comentator Răspunde

      Îi rog frumos pe ceilalți să citească ce am scris și mai ales felul cum am scris eu și să compare asta cu debilitățile tale și să tragă singuri concluzia. Mulțumesc. Iar tu du-te înapoi în gaura din care ai scăpat recent că pute în urma ta.

    • Valahu Răspunde

      Aici a fost descris in detaliu cum am fost conceput si adus pe lume asa picat in cap ce sunt.

  6. Bogdan Dumitras Răspunde

    Unde e Cozma? A plecat după țigări în Ucraina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.