PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tânăr (19 ani) băgat în spital de un șofer băut! Vinovatul a fugit de la locul accidentului

Tânăr, în vârstă de 19 ani, băgat în spital de un șofer băut! Vinovatul a fugit de la locul accidentuluiPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați, la data de 28 august, în jurul orelor 10.45, despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Viile Satu Mare, cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani, din Viile Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, ar fi accidentat un tânăr de 19 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public, pe lângă bicicletă.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind identificat la scurt timp de către polițiști.

Tânărul de 19 ani a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

De asemenea, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz.