Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Tânăr (19 ani) băgat în spital de un șofer băut! Vinovatul a fugit de la locul accidentului

Tânăr, în vârstă de 19 ani, băgat în spital de un șofer băut! Vinovatul a fugit de la locul accidentuluiPolițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați, la data de 28 august, în jurul orelor 10.45, despre producerea unui eveniment rutier, pe raza localității Viile Satu Mare, cu victimă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 57 de ani, din Viile Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate, ar fi accidentat un tânăr de 19 ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public, pe lângă bicicletă.

În urma producerii accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fiind identificat la scurt timp de către polițiști.

Tânărul de 19 ani a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

De asemenea, s-a procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului de caz.

4 comentarii

  1. Observator Răspunde

    Asta am inteles si ieri , dar va intrebam de ce nu-i dati numele ? Fiindca omul are functie in udmr si este si om de afaceri ? Daca era de la psd (sau aur) de zor i-ati fi facut public numele . Ei bine , va spun eu despre cine este vorba – Huszty , cel cu carmangeriile din Satu Mare (Waberer , parca se numesc) , care comercializeaza vin si palinca la greu ! Omul avea de unde sa-si faca ….alcolemia ; apropo , are state vechi de vitezoman prin zona , ca doar e pe ….moșia lui !

    • România reală Răspunde

      Weinberger -numele carmangeriei. Nu faci nimic dacă nu dai numele corect. Dacă tot vrei să dai numele corect. Nu că ar conta.

  2. Observator Răspunde

    Ziceam , parca se numeste ( e mai important sa scrii corect d.p.d.v. gramatical, decat sa retii numele unui magazin , indiferent de limba in care-si pune numele ) ; fiindca chiar nu are importanta numele carmangeriei . In schimb , conteaza fapta comisa si fuga de la locul accidentului ! Multumit ? Si sa nu-mi spui de diacritice , ca nu ma intereseaza !

    • România reală Răspunde

      Scrii cum vrei. Te definește. Dar dacă menționezi numele carmangeriei faci căutare pe google scurt și găsești. De fapt cred că nici nu te interesa acest aspect. Faci ca și unii cetățeni majoritari ai acestei țări care intenționat pocesc numele concetățenilor lor. E chestie de respect. Că merită ori ba nu tu ești în măsură să cântărești. Pentru că în momentul în care ai coborât de unul singur la acest nivel debil ți-ai pierdut acest drept.
      Și nu judeca ca să nu fii judecat. Oricum nu e treaba ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.