PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Așa arată un șofer nesimțit! A forțat intrarea în sensul de la Burdea și a înjurat

Un șofer a fost filmat, astăzi, în timp ce forța intrarea în sensul giratoriu de la Burdea. În momentul în care a fost claxonat de șoferița ce circula regulamentar în sens, bărbatul a înjurat, continuând sfidător să forțeze intrarea în sensul giratoriu. 

După ce l-a claxonat de mai multe ori, fără rezultat, șoferița ce circula regulamentar l-a filmat pe bărbat și a transmis imaginile către redacția PortalSM și către Poliție, cu mesajul următor:

„Prea multe nu sunt de spus, imaginile vorbesc de la sine, vreau doar să fac câteva precizări. Bărbatul avea în spatele lui doar două-trei mașini, deci traficul nu era atât de intens încât să fie necesar să îl las să intre în sens. Așa cum o fac, deobicei, atunci când, din cauza aglomerației infernale, mai las câteva mașini să intre. Șoferul a vrut să intre în sens, pur și simplu, că avea prioritate sau nu, așa a vrut el. În momentul în care l-am claxonat, m-a înjurat, forțând sfidător intrarea în sens. Preț de câteva minute, a blocat circulația în tot sensul giratoriu pentru că, din nou… așa a vrut el.

Copilul meu (2 ani) se află mai mereu în mașină cu mine, în scăunel, pe bancheta din spate, și nu este prima dată când „un deștept” inconștient conduce la limită. Pe lângă faptul că mereu trebuie să fii  „cu ochii în 10”, pentru că nu știi de unde apare un șofer „șmecher”, mai trebuie și să îți expui copilul limbajului de mahala a unor prost crescuți. Chiar și așa, trec cu vederea, în general, însă pe cel de astăzi l-am filmat pentru că a fost cel mai nesimțit dintre toți pe care i-am întâlnit în trafic recent. Și sper că Poliția va lua măsuri în acest caz, fiind, totodată, mai atentă la ceea ce se întâmplă ZILNIC în sensul giratoriu de la Burdea.”

Imaginile au fost trimise către Poliția Satu Mare. Revenim cu detalii.

Ai suprins un șofer nesimțit în trafic? Trimite imaginile pe pagina noastră de Facebook: PortalSM sau pe Whatsapp: 0740 146 555. Împreună facem ordine în traficul sătmărean!