Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

VIDEO. Așa arată un șofer nesimțit! A forțat intrarea în sensul de la Burdea și a înjurat

Un șofer a fost filmat, astăzi, în timp ce forța intrarea în sensul giratoriu de la Burdea. În momentul în care a fost claxonat de șoferița ce circula regulamentar în sens, bărbatul a înjurat, continuând sfidător să forțeze intrarea în sensul giratoriu. 

După ce l-a claxonat de mai multe ori, fără rezultat, șoferița ce circula regulamentar l-a filmat pe bărbat și a transmis imaginile către redacția PortalSM și către Poliție, cu mesajul următor:

„Prea multe nu sunt de spus, imaginile vorbesc de la sine, vreau doar să fac câteva precizări. Bărbatul avea în spatele lui doar două-trei mașini, deci traficul nu era atât de intens încât să fie necesar să îl las să intre în sens. Așa cum o fac, deobicei, atunci când, din cauza aglomerației infernale, mai las câteva mașini să intre. Șoferul a vrut să intre în sens, pur și simplu, că avea prioritate sau nu, așa a vrut el. În momentul în care l-am claxonat, m-a înjurat, forțând sfidător intrarea în sens. Preț de câteva minute, a blocat circulația în tot sensul giratoriu pentru că, din nou… așa a vrut el.

Copilul meu (2 ani) se află mai mereu în mașină cu mine, în scăunel, pe bancheta din spate, și nu este prima dată când „un deștept” inconștient conduce la limită. Pe lângă faptul că mereu trebuie să fii  „cu ochii în 10”, pentru că nu știi de unde apare un șofer „șmecher”, mai trebuie și să îți expui copilul limbajului de mahala a unor prost crescuți. Chiar și așa, trec cu vederea, în general, însă pe cel de astăzi l-am filmat pentru că a fost cel mai nesimțit dintre toți pe care i-am întâlnit în trafic recent. Și sper că Poliția va lua măsuri în acest caz, fiind, totodată, mai atentă la ceea ce se întâmplă ZILNIC în sensul giratoriu de la Burdea.”

Imaginile au fost trimise către Poliția Satu Mare. Revenim cu detalii.

Ai suprins un șofer nesimțit în trafic? Trimite imaginile pe pagina noastră de Facebook: PortalSM sau pe Whatsapp: 0740 146 555. Împreună facem ordine în traficul sătmărean! 

25 comentarii

  1. the boy who survived Răspunde

    Eu am fost injurat putin mai incolo, unde se termina a 2-a banda, pentru ca nu l-am lasat sa intre in fata mea, eu stand la rand pe banda 1, el devansand toata coloana pe banda 2.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Am o nedumerire. La Burdea sunt camere de supraveghere de ani buni. Ar trebui puțin folosiți. Nu trebuie ieșit afară ca să încurce poliția și mai mult circulația. Trebuie frumos după număr identificat proprietarul mașinii în cauză și trimis frumos acasă amenda cum am văzut în Olanda acum ani buni. După câteva astfel de cazuri se vor potoli. Nu trebuie multe amenzi.

    • Gheorghe Răspunde

      Altu….Acele camere video care sunt instalate sunt…fake!Nici vorba sa supravegheze meliția acea intersectie.Îi doare la patinoar pe ei,ce-i interesează cum se circula,ei doar ies când li se comanda s-o fac amenzi….Rușine sa le fie celor care mico acum nu su răbdare în sensul giratoriu ci pur și simplu,,se urca pe tine”….e plina lumea de prosti cu carnet ….nu permis de conducere!!

      • 📺 Răspunde

        Mai ziceti de soferi de BMW , passatul i-a detronat :-))

        • Driver Răspunde

          Am patit si eu cu un passat albastru, băgacios, avea litere lipsa din “passat” era numai : ass…
          Deci conduce ca curuuuul…. Daca nu franam dur, lua fața….

  3. Vas Răspunde

    “Mamă sancţionată pentru că mergea cu cei trei copii cu bicicletele pe trotuar”

    Nu aș fi surprins deloc, dacă mămică cu mașina, ar fi amendata petru că a folosit telefonul pentru a filma.

    • altu fără bmw Răspunde

      Am învățat că în țara asta orice este posibil. Depinde cine era în cealaltă mașină, aia șmecheră. Lasă foarte mult disciplina în trafic.

    • altu fără bmw Răspunde

      … lasă foarte mult de dorit ….

    • Oliver Răspunde

      Ii futeam una direc in bot,cocalar prost!!!

      • Philadelphia Service Răspunde

        Tu esti mai, Oliver ? 1 metru si o pruna, de la Philadelphia service?
        Vai de faszul tau..degeneratule ce esti.!!

  4. shumaheru Răspunde

    Intrarea in sensu giratoriu a devenit o cursa ,, cine ajunge primu “..intrarea a devenit o loterie

    • Black Răspunde

      Și ce e mai grav, am văzut și mașini de poliție și toate autobuzele făcând aceeași manevră. De multe ori se forțează și de pe sensul de ieșire în dreapta.

  5. cizmaru Răspunde

    trebuie sa invete sa respecte banda de iesire din sens

  6. cizmaru Răspunde

    ia find pe banda 2 si vroia iesire pe banda 1 iar pentru destetu care zice ca fost injurat ca na permis intrarea depe banda 2 nu cunoste ca in acea situatie se folosete sitemul fermovar 1 depe banda1 si 1 depe banda 2 de aceia avem acidente pentru desteti cum este acesta care zice ca fost injurat

    • cizmaru prost Răspunde

      Nu exist[ asa ceva acolo, prostule! Ai vazut tu indicator?
      Respecta benzile de circulatie!!

    • Kuka Răspunde

      Esti prost gramada cizmare

    • the boy who survived Răspunde

      Cam cat timp ai circulat pe acolo crezand ca ala din dreapta ta e obligat sa te lase in fata lui? Cate persoane care nu te-au lasat ai injurat? Apropos, sunt de acord cu sistemul la care faci referire in cazul in care pe banda 2 s-a format deja o coloana inainte sa ajungi tu in dreptul ei, dar nu sunt de acord ca 10 masini sa stea in coloana pe banda 1 si sa vii tu baiatul destept pe banda 2 sa treci in fata tuturor. Insa nu este cazul in aceasta situatie, intrucat, in lipsa unui indicator care sa indice acest lucru, acolo e doar o banda care se termina, unde trebuie sa acorzi prioritate la parasirea ei.

      • Ceteteanul Răspunde

        Ca sa ne intelegem, in mod normal cam cei care ies din sens pe banda 2 sunt cei care aar avea prioritate, deoarece sunt singurii care se incadreaza corect la intrarea in sens dispre podul Decebal, pe banda a treia (pentru analfabeti, este banda de langa marcajul dublu continuu de separare a sensurilor de mers)!
        Dar multi soferi grabiti, la coborareade pe podul Decebal, se incadreaza pe banda din mijloc (banda 2) care este destinata celor care circula pe directia b-dul Closca, intra in sens si ies pe strada Goga, total incorect si imoral!!
        La fel a fost si in cazul de fata, femeia care filmeaza s-a incadrat corect, iar imbecilul a scurtat rindul si s-a incadrat pe unde a vrut muschii lui de imbecil!
        Am mai zis, o s-mi cumpăr o coaje de vechitura de 1000 de lei și voi circula (regulamentar) prin sensurile din oras si intru in toti idiotii care nu stiu respecta marcajele si apoi ne vedem la politie, fara constatare amiabila!!

        • the boy who survived Răspunde

          In mod normal, cei care vin de pe pod ar trebui sa se incadreze pe banda a 3-a, intra in sensul giratoriu pe banda a 2-a, parcurg sensul pe aceeasi banda pana trec de iesirea spre B-dul Closca, imediat dupa ar trebui sa se angajeze in schimbarea benzii pentru a iesi corect din sensul giratoriu pe banda 1 care este ocupata deja de cei care vin dinspre Kaufland. In orice caz, acest lucru este irelevant, deoarece in situatia prezentata de mine, ambii eram iesiti deja din sens. Nu e nimic rau in a iesi de pe banda 2 din sens pe banda 2 de pe O. Goga, dar cand se termina aceasta banda, nimeni nu e obligat sa te lase sa intri pe banda 1.

          • Sâcă

            boy Acolo este vorba de buna intelegere & simț

  7. Nha Răspunde

    Nu va necajiti! Pietonii nici macar nu au trecere pe strazi in apropierea sensului de la Burdea.

    • altu fără bmw Răspunde

      Da. Ne plângem că e circulație auto mare dar practic obligăm pe toți (și pe cei care până atunci nu făceau asta) ca să se urce în mașină și pentru un drum de câteva minute! Așa este temporar-definitiv de 7 ani! Asta aviz celor din Sătmărel. Și la Burdea nu știu cum s-a făcut că oamenii nu au fost întrebați, toți din zonă s-au trezit într-o duminică dimineața fără trecere de pietoni. S-a făcut noaptea ca hoții! Atâtea lucruri se fac cu kurul în orașul ăsta că deja e prea mult. Începând asta cu mallul de pe Careiului și care a omorât circulația riveranilor sau cele două complexe de locuințe care se vor face la cele două capete ale celor două poduri cu ieșire (ați ghicit) tot pe Careiului! Vă dați seama ce va fi ca în fiecare dimineață să iasă toți cpam le unde era piarta IPSUIC și fiecare să se grăbească la treabă? Imediat asta după coborârea de pe podul Decebal și sensul giratoriu? La celălalt pod lângă biserica ortodoxă idem? Cine a avizat asta din punct de vedere al circulației???

  8. cizmaru Răspunde

    cam mare magar esti the boy who survived de ce crezi ca sa facut iesire din sens cu 2 benzi Octavian Goga sensul de iesire depe banda 1 find ocupata sa iesi pe banda 2daca pe banda 1 sint 10 masini tu mergi pe banda 2 sa nu blochezi circulatia in sens mai mult ai obligatia sa lesiliber intrea in sens depe Closca find hasurata ar trebui sa mai circulati si in alte parti nu numai in satu mare sa vedeti cum trebuie circulat in sensuri giratori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.