PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Bicicleta furată, aruncată în Someş. Persoana care a luat-o, rugată să o înapoieze

Bicicleta furată din scara unui bloc de pe b-dul Cloşca din Satu Mare a fost văzută miercuri seara în râul Someş. O persoană care îşi plimba câinele pe malul Someşului în zona cartierul Micro 16 a observat roţile unei biciclete şi a făcut o fotografie. Imaginea a ajuns ulterior la PortalSM şi proprietarul bicicletei, acesta confirmând că este tot posibilul să fie bicicleta sa. Cel mai probabil hoţul, după ce a văzut imaginile publicate pe PortalSM, a aruncat-o în Someş, să şteargă toate urmele.

Doar că în cursul zilei de azi, când proprietarul a ajuns în locul indicat din râul Someş a avut din nou surpriza să descopere că bicicleta nu mai este acolo. Cel mai probabil a scos-o cineva şi a dus-o acasă.

Aşadar, proprietarul vine cu rugămintea, ca persoana care a găsit bicicleta în Someş să o înapoieze deoarece este o bicicletă furată. Persoana respectivă este rugată să ne trimită un mesaj pe Facebook PortalSM sau pe Whatsapp 0740 146 555 sau să o predea la Poliţie, deoarece există un dosar de furt pe rol. În cazul în care refuză să o predea, acesta riscă să fie cercetată.

Amintim că bicicleta marca Cube a fost furată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din scara unui bloc din municipiul Satu Mare. Incidentul a avut loc pe bulevardul Cloșca, 72B, și cu toate că ușa de la intrarea în bloc era închisă, hoțul a intrat pe geamul de lângă intrarea în scară.

Bicicleta era legată cu lacăt, însă bărbatul ce a furat-o a reușit să taie lanțul protector, furând astfel bicicleta. Proprietarul acesteia apelează la ajutorul comunității pentru a își recupera bunul. Bicicleta este marca Cube, albă cu roți maro și suport de bidon alb.

Cine poate oferi informații despre bicicletă, este rugat să sune sau să scrie pe WhatsApp: 0740 146 555 sau pe pagina de Facebook PortalSM.


-imagine cu bicicleta de dinainte să fie furată – aşa arată bicicleta-


Mai jos: imagini surprinse de camerele de supraveghere, din momentul furtului