Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

VIDEO. Bicicletă furată din scara unui bloc din Satu Mare. Hoțul a intrat pe geam

O bicicletă marca Cube a fost furată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din scara unui bloc din municipiul Satu Mare. Incidentul a avut loc pe bulevardul Cloșca, 72B, și cu toate că ușa de la intrarea în bloc era închisă, hoțul a intrat pe geamul de lângă intrarea în scară.

Bicicleta era legată cu lacăt, însă bărbatul ce a furat-o a reușit să taie lanțul protector, furând astfel bicicleta. Proprietarul acesteia apelează la ajutorul comunității pentru a își recupera bunul. Bicicleta este marca Cube, albă cu roți maro și suport de bidon alb.

Cine poate oferi informații despre bicicletă, este rugat să sune sau să scrie pe WhatsApp: 0740 146 555 sau pe pagina de Facebook PortalSM.

-modelul de bicicletă furat-

7 comentarii

  1. Fi Sigur Răspunde

    Indiferent unde este bicicleta, aceasta trebuie să fie legată și asigurată.
    După cum văd nici vorbă de astfel de siguranțe.
    Oare cum s-a gândit proprietarul, o astfel de bicicletă atât de frumoasă o poate lăsa liberă.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Indiferent unde e bicla, aa nu trebuie sa stea in drumul vecinilor. Casa scarii nu e debara, depozit de anvelope sau parcare de bicle. Dar sigur…cei la prima generatie cu apa calda in perete nu stiu inca asta.

  3. vecin Răspunde

    @ Fi Sigur: bicicleta in cauza a fost asigurata/legata, dobitocul care l-a furat s-a chinuit vreo 10 minute sa dezbine blocatorul(apare si pe inregistrarea completa, dar nu era relevant dpdvd a reprezentarii situatiei)

    @ Vulpea bi-polara: blocul in cauza are zona de depozitare biciclete/trotinete instalate in casa scarii(suporturi metalice prinse in podea, unde se pot lega cu lant/blocator), asa s-au organizat locatarii, nu inteleg care-i rationamentul in spatele “cei la prima generatie cu apa calda” si furatul bicicletei?! Probabil bunicii nostri au fost cei din acea “prima generatie”, oricum, se pare ca spiritul civic incet-incet dispare deodata cu acea “prima” generatie…..

    CU TOATE ASTEA, INDIFERENT UNDE L-A LASAT(IN BLOC/LANGA BLOC/PE SOSEA/PE ACOPERIS/PE O INSULA DE PE SOMES etc.) CUM P*LA LU’ TROMPI NU AVETI PUTINA SOLIDARITATE?!
    Fratilor, sunt tari, unde nu incui usa si/sau masina ramane cu cheia in ea, iar voi va murdariti degetelele cu tastatura sa-l faceti cu ou si otet & sa-l frecati pe ala de la cine s-a furat?!
    FOR REAL?!

    Dementie pura….

  4. Vecina Răspunde

    Sunteți foarte deștepți. Citiți articolul înainte să bateți degeaba tastatura de pe canapea. V-ați fi uitat la o filmare de 10 minute în care hoțul desface/taie lanțul? Se vede clar că este tăiată acea parte din filmare, s-a postat “doar” esența, adică furtul bicicletei.
    Da, din păcate nu trăim încă într-o țară unde ar putea să îți treacă prin cap să îți lași o bicicletă de 3000 de lei nelegată. Idioți…

  5. HH Răspunde

    Asta ii un fel de koxat, mancator de napozina, care la bâlciuri e primul, stând la rând, sa dea la boxstar. Scursura societatii.

  6. Fi Sigur Răspunde

    Pe filmarea de 50 secunde pusa acestui articol chiar nu văd decât ca s-a luat fără efor. Dacă dvs spuneți că a fost legată, Îmi cer iertare! Am mai văzut cazuri în care își lasă bicicletele pe casa scării libere, cu conștiința că vecini sunt de încredere și nu au acces străini pe scară.
    Dar repet îmi cer iertare dacă m-am exprimat din motivele că eu pe filmarea vizionată de 3x nu reiese acest lucru!
    SCUZAȚI-MĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.