Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Bicicleta furată, aruncată în Someş. Persoana care a luat-o, rugată să o înapoieze

Bicicleta furată din scara unui bloc de pe b-dul Cloşca din Satu Mare a fost văzută miercuri seara în râul Someş. O persoană care îşi plimba câinele pe malul Someşului în zona cartierul Micro 16 a observat roţile unei biciclete şi a făcut o fotografie. Imaginea a ajuns ulterior la PortalSM şi proprietarul bicicletei, acesta confirmând că este tot posibilul să fie bicicleta sa. Cel mai probabil hoţul, după ce a văzut imaginile publicate pe PortalSM, a aruncat-o în Someş, să şteargă toate urmele.

Doar că în cursul zilei de azi, când proprietarul a ajuns în locul indicat din râul Someş a avut din nou surpriza să descopere că bicicleta nu mai este acolo. Cel mai probabil a scos-o cineva şi a dus-o acasă.

Aşadar, proprietarul vine cu rugămintea, ca persoana care a găsit bicicleta în Someş să o înapoieze deoarece este o bicicletă furată. Persoana respectivă este rugată să ne trimită un mesaj pe Facebook PortalSM sau pe Whatsapp 0740 146 555 sau să o predea la Poliţie, deoarece există un dosar de furt pe rol. În cazul în care refuză să o predea, acesta riscă să fie cercetată.

Amintim că bicicleta marca Cube a fost furată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, din scara unui bloc din municipiul Satu Mare. Incidentul a avut loc pe bulevardul Cloșca, 72B, și cu toate că ușa de la intrarea în bloc era închisă, hoțul a intrat pe geamul de lângă intrarea în scară.

Bicicleta era legată cu lacăt, însă bărbatul ce a furat-o a reușit să taie lanțul protector, furând astfel bicicleta. Proprietarul acesteia apelează la ajutorul comunității pentru a își recupera bunul. Bicicleta este marca Cube, albă cu roți maro și suport de bidon alb.

Cine poate oferi informații despre bicicletă, este rugat să sune sau să scrie pe WhatsApp: 0740 146 555 sau pe pagina de Facebook PortalSM.

  • – imagine cu bicicleta din Someş –


-imagine cu bicicleta de dinainte să fie furată – aşa arată bicicleta-


Mai jos: imagini surprinse de camerele de supraveghere, din momentul furtului

19 comentarii

  1. Vulpea bi-polara Răspunde

    O fi luat-o apa. Dar relax, ramane agatata la Gurile Dunarii.

  2. comentator Răspunde

    Zsiga fiom, hagyjad. Elment.
    Stă CSM prost la plată la fotbaliști??? Facem un teledon ca să-și poată cumpăra alta?? Asta nu zic de aia că aș fi de acord cu furtul că nu-i frumos. Dar totuși, insistând copilul în halul ăsta deja devine penibil.

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Io cred ca omu profita de ocazie sa se faca vizibil in ecosistemu virtual. Ca laso naibii…deja so gasit apa pe Marte, o murit regine, o si plouat….asta oara o tine sus si tare cu bicla aia.

  3. Raspuns la comentator Răspunde

    Dar tu, comentator, cat esti de penibil sa te ascunzi si sa scrii aici fara nume, daca esti asa mare smardoi spune-i in fata daca tot crezi ca il cunosti. Poate are valoare sentimentala bicicleta, hai sa iti fure si tie cineva ceva drag, te-as vedea atunci, ai sta cu mainile incrucisate, nu? Dar pana nu ti se intampla, bati din gura fara sa gandesti. Prost mai esti, ce sa zic.

    • comentator Răspunde

      Ce să-ți spun? Că tu prin comentariul tău te-ai identificat perfect?????? Du-te măi! Stai măi omule calm că ai meci în weekend!
      Jó van Zsiga fialm csak folytasd. Mutasd meg mennyi eszed van. Hülyít valamelyik hogy látta, nem fogod fel?

      • Raspuns la comentator, o vecina Răspunde

        Ca sa vezi nu sunt cine crezi tu, sunt doar o vecina care stie de acest caz personal. Puteam fi chiar noi, carora li se fura bicicleta sau orice alt bun. Am lasat comentariul doar pentru ca ma mira faptul cat sunt de rautaciosi unii oameni. Mai multa empatie, oameni buni.

        • comentator Răspunde

          Lasă tu poveștile. Am pățit eu multe, odată m-au și buzunărit bine. Ca să vezi m-am dus la puliție, mi-au luat declarație, amprente tot, asta inclusiv de la familion. Apoi să vezi am primit după 5 ani că s-a clasat cu autor necunoscut. Paguba era de 5000 RON. Nu cred că e atâta pagubă aici. Dar nu am făcut zarvă, tărăboi. Data viitoare nu va fi data viitoare că de atunci mă păzesc infinit mai bine. Punct. Termină și tu.

          Iar pentru partea vătămată QUEEN te pupă cu drag și transmite următoarele cu dedicație.
          https://www.youtube.com/watch?v=hCJQD5RYigs

      • Zoly 3 lábbal Răspunde

        Du-te ma la mongolia cu limba cailor ca vorbesti ca zebra la piata.

        • @Te Zoli bá, te Răspunde

          Kapd pe a lábad és szopd csak szorgalmasan.
          Auzi tu, limba cailor. Limbă mai ai????

          • @Te Zoli bá, te

            Seara cand ma pun in pat cu nevasta mea, inchid ochii si ma gandesc cum ma mangaie pe cap miniputin orban.

          • @@ Zoli ba fără picioare, măi!

            Ați citit numai dintre aberațiile mele. De multe ori se întâmplă să-l confund pe Putin cu Trump! Ba s-a întâmplat să confund pe poștașul cu ceva pesedist și eram fericit că îmi aduce ceva alocație mărită să am bani destui pentru prostiile mele plus ceva pentru păcănele!

    • Răspuns la ... Răspuns Răspunde

      N-ai auzit de, cocalarul … Mârlan , Păcălici etc in toate e prezent cu debilitățile lui… …

  4. Comentator Răspunde

    Scuzati ca am beut cam mult si amluato razna !

  5. damaigreu Răspunde

    I-ati cenzurat fatza in poza! Bravo presa ! Sunteti mai prosti ca gardul

  6. comentator Răspunde

    @Ha, nu mă interesează problemele vecinului așa cum și pe el/ei i-a durut în paișpe de problema mea. Adică ziua în amiaza mare nu s-a găsit un martor în ditamai parcarea publică și cu cameră nefuncțională??? De aia plătesc impozite? Cine sunt eu? Maica Tereza de Satu Mare în variantă bărbătească? Nu cred că e așa mare paguba să merite să faci așa un tărăboi. Iar aia cu povestea cu valoare sentimentală e, nu știu cum să spun …… 🤔😱😲😂😅🤣 Mie mi-ar fi jenă să mă expun așa având în vedere despre cine e vorba. Să facă frumos ședință la bloc toți locatarii și să rezolve odată cu accesul și cu siguranța pentru că am înțeles a căpătat amploare furatul de acolo. Eu m-aș gândi mai degrabă la careva locatar de acolo ca nu cumva să aibă ceva amestec în toată treaba asta. Prea a fost la ‘subiect” “acțiunea”. Că așa zici că urmează să le spargă apartamentele dacă tot se intră ca prin brânză. Nu vă dă de gândit? Asta o să vă fie atunci cea mai mică problemă dacă am dreptate!

  7. comentator Răspunde

    Amu te-ai făcut copile de tot maro! Adică din cauza stressului cu bica furată te-ai dat lovit și nu jucași cu Șimleul? Ce fel de profesionist ești? Să vezi ce era dacă echipa nu câștiga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.