PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mamă cu trei copii, bătută şi terorizată chiar de către soţ. I-a sugerat să se sinucidă

O mamă din Satu Mare cu trei copii, cel mai mic de 1 an şi 3 luni, a trecut prin clipe de coşmar chiar cu soţul ei. Ea a fost agresată în mod repetat, ultima bătaie primind-o în cursul lunii august în timp ce se aflau în vacanţă la mare, în Jupiter. Femeia nu a mai rezistat şi s-a dus la poliţie şi a depus plângere, fiind emis un ordin de protecţie.

Potrivit informaţiilor PortalSM, bărbatul a bătut-o la mare, iar când au ajuns acasă a continuat cu ameninţări verbale, i-a spus că o omoară, îi rupe mâinile, picioarele, îi bagă telefonul în gât. El i-a interzis să-i sune pe părinţii ei sau pe orice altă persoană căreia să-i spună ce se întâmplă. De altfel, ea nu avea nici telefon, acesta fiind distrus la mare.

Femeia nu a mai rezistat şi a luat copiii şi au plecat împreună la mama ei. Cei doi au împreună o fetiţă de 14 ani, una de 12 ani, şi una de 1 an şi trei luni.

În plângerea depusă poliţie se arată că la un moment dat el i-a cerut să se sinucidă, urmând ca el să îi ia pe copii.

După analizarea tuturor probelor şi martorilor, instanţa a decis emiterea unui ordin de restricţie de două luni. Astfel, bărbatul nu are voie să se apropie la distanţă mai mică de 50 de metri de soţie, fiind început şi procesul pentru divorţ.