Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Mamă cu trei copii, bătută şi terorizată chiar de către soţ. I-a sugerat să se sinucidă

O mamă din Satu Mare cu trei copii, cel mai mic de 1 an şi 3 luni, a trecut prin clipe de coşmar chiar cu soţul ei. Ea a fost agresată în mod repetat, ultima bătaie primind-o în cursul lunii august în timp ce se aflau în vacanţă la mare, în Jupiter. Femeia nu a mai rezistat şi s-a dus la poliţie şi a depus plângere, fiind emis un ordin de protecţie.

Potrivit informaţiilor PortalSM, bărbatul a bătut-o la mare, iar când au ajuns acasă a continuat cu ameninţări verbale, i-a spus că o omoară, îi rupe mâinile, picioarele, îi bagă telefonul în gât. El i-a interzis să-i sune pe părinţii ei sau pe orice altă persoană căreia să-i spună ce se întâmplă. De altfel, ea nu avea nici telefon, acesta fiind distrus la mare.

Femeia nu a mai rezistat şi a luat copiii şi au plecat împreună la mama ei. Cei doi au împreună o fetiţă de 14 ani, una de 12 ani, şi una de 1 an şi trei luni.

În plângerea depusă poliţie se arată că la un moment dat el i-a cerut să se sinucidă, urmând ca el să îi ia pe copii.

După analizarea tuturor probelor şi martorilor, instanţa a decis emiterea unui ordin de restricţie de două luni. Astfel, bărbatul nu are voie să se apropie la distanţă mai mică de 50 de metri de soţie, fiind început şi procesul pentru divorţ.

7 comentarii

  1. Xxxx Răspunde

    Animal handicapat, ar merita bătut până ajunge în scaun cu rotile pe viață !!!

  2. a Răspunde

    Iti dau dreptatate. Sa fie batut! Ars pe rug.
    Intr-un context mai larg, oare de ce au mai stat impreuna? Oare bataile nu au ceva vechime? Dna de ce nu a plecat mai repede? Oare dl boxer.. nu a vrut sa scape de ea?

    • b Răspunde

      Și unde să meargă cu doi copii mici, asta să zicem că înainte de a-l face pe al treilea?
      Este ușor să judeci dinafară!
      Mama mea l-a părăsit pe tata la scurt timp după ce m-am născut ei, fiind al doilea copil, din cauza bătăilor și acceselor de gelozie din partea tatălui. A dat peste un alt alcoolist, care i-a mai făcut doi copii, și care o bătea și mai tare!
      Cu patru copii mici, la sfârșitul anilor 80, crede-mă că nu a fost ușor! Unde să mai meargă? A răbdat biata femeie cât a putut, până am crescut.
      Tata a murit înghețat în șanț, a scris și presa despre el, iar cel vitreg a făcut ciroză hepatică!
      Dumnezeu sau soarta le-a dat ambilor soți ceea ce au oferit și ei, suferință!
      Noroc că noi patru suntem uniți, și o mai avem pe mami! Noi n-o să ne batem soțiile sau soții!
      Dumnezeu să-i de-a multă putere femeii să treacă peste tot și să țină la copii, că agresorul își va primi pedeapsa divină!

      • comentator Răspunde

        @b, nu amesteca anii 80 cu ce e acum. Doar atât. Atunci după 3 luni concediu de maternitate mama mergea înapoi la muncă obligatoriu. Acum are doi ani și mai nou și tata are cel puțin o lună. E o mică-mare diferență totuși. A fost alegerea femeii, dar asta nu o scuză că și-a expus inutil copiii la stresul ăsta. Singura treabă ce mă deranjează și nu vreu să-i caut scuze derbedeului care numai tată nu poate fi numit este că fiecare poveste are două părți. Cine știe ce a făcut dânsa? Pentru că am auzit și din astea destule de când cu drepturile și cu democrația. Repet, nu-i caut scuze.

  3. Mortu Răspunde

    proasta nu a vazut ce om ii sotul cand sa fvtut cu el? acuma cand ii da in gura nu-i mai place?

    • @ Răspunde

      Esti prost ca noaptea.

    • 😱😱😱 Răspunde

      Nu te certa că te ia cu meetoo. Nu vezi că nu ești la modă, părinte 1 sau 2 care ești? Femeia are dreptul să fie proastă. Tot timpul în astfel de cazuri bărbatul este cel rău. Femeia e slabă și de multe ori instabilă psihic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.