PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adolescentă (15 ani) abuzată ani de zile de propriul tată. O obliga să întrețină relații

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din județul Satu Mare, a fost abuzată ani de zile de propriul tată. Individul o obliga să întrețină relații intime încă din anul 2016, iar coșmarul fetei a luat sfârșit abia în toamna acestui an, atunci când tânăra a alertat poliția, potrivit surselor PortalSM.

Concret, între 2016 şi până la data de 12 octombrie 2022, tatăl și-a abuzat fiica în repetate rânduri, întreținând relaţii sexuale orale cu ea şi, totodată, a supus-o la alte acte de natură sexuală. Victima le-a povestit polițiștilor că totul a a început în urmă cu câțiva ani, când tatăl ei a încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea. La început, tatăl a pipăit-o în zonele intime, ea nerealizând ce se întâmplă din cauza vârstei fragede.

Toate acestea se întâmplau când erau doar ei doi acasă. După câteva luni, tatăl ei a început să se dezbrace de la brâu în jos, o dezbrăca şi pe ea, încercând să întreţină acte sexuale cu ea. Fata s-a opus, iar atunci bărbatul a început să reacționeze violent, agresând-o fizic.

Și-a obligat fiica să meargă cu el în pădure

Adolescenta a mai spus că în luna iunie a acestui an, tatăl ei a chemat-o cu el în pădure, să caute ciuperci. Întrucât a refuzat, acesta i-a aplicat două palme, obligând-o să meargă cu el. Când au ajuns în pădure, individul s-a dezbrăcat de la brâu în jos, după care a dezbrăcat-o şi pe fiica lui. Apoi, a început să o mângâie la nivelul sânilor și a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Întrucât minora încerca să scape de aceste abuzuri, i-a spus tatălui ei că a văzut pe cineva în pădure, moment în care acesta s-a oprit.

I-a fost frică să vorbească

Minora a spus că nu a povestit niciodată despre cele ce i s-au întâmplat pentru că îi era frică de faptul că tatăl ei îi va face ceva ei sau mamei ei. De fiecare dată când o abuza, bărbatul îi spunea să nu zică nimic nimănui întrucât altfel le va omorî şi pe ea şi pe mama ei.

Totul a a ieșit la iveală în data de 12 octombrie a acestui an, atunci când adolescenta nu a mai suportat și a alertat poliția. Individul trebuie să respecte următoarele măsuri pe o durată provizorie de 6 luni:

– să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de victimă;

– să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de unitatea de învăţământ a victimei.