Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Adolescentă (15 ani) abuzată ani de zile de propriul tată. O obliga să întrețină relații

O adolescentă în vârstă de 15 ani, din județul Satu Mare, a fost abuzată ani de zile de propriul tată. Individul o obliga să întrețină relații intime încă din anul 2016, iar coșmarul fetei a luat sfârșit abia în toamna acestui an, atunci când tânăra a alertat poliția, potrivit surselor PortalSM.

Concret, între 2016 şi până la data de 12 octombrie 2022, tatăl și-a abuzat fiica în repetate rânduri, întreținând relaţii sexuale orale cu ea şi, totodată, a supus-o la alte acte de natură sexuală. Victima le-a povestit polițiștilor că totul a a început în urmă cu câțiva ani, când tatăl ei a încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea. La început, tatăl a pipăit-o în zonele intime, ea nerealizând ce se întâmplă din cauza vârstei fragede.

Toate acestea se întâmplau când erau doar ei doi acasă. După câteva luni, tatăl ei a început să se dezbrace de la brâu în jos, o dezbrăca şi pe ea, încercând să întreţină acte sexuale cu ea. Fata s-a opus, iar atunci bărbatul a început să reacționeze violent, agresând-o fizic.

Și-a obligat fiica să meargă cu el în pădure

Adolescenta a mai spus că în luna iunie a acestui an, tatăl ei a chemat-o cu el în pădure, să caute ciuperci. Întrucât a refuzat, acesta i-a aplicat două palme, obligând-o să meargă cu el. Când au ajuns în pădure, individul s-a dezbrăcat de la brâu în jos, după care a dezbrăcat-o şi pe fiica lui. Apoi, a început să o mângâie la nivelul sânilor și a obligat-o să întreţină raporturi sexuale. Întrucât minora încerca să scape de aceste abuzuri, i-a spus tatălui ei că a văzut pe cineva în pădure, moment în care acesta s-a oprit.

I-a fost frică să vorbească

Minora a spus că nu a povestit niciodată despre cele ce i s-au întâmplat pentru că îi era frică de faptul că tatăl ei îi va face ceva ei sau mamei ei. De fiecare dată când o abuza, bărbatul îi spunea să nu zică nimic nimănui întrucât altfel le va omorî şi pe ea şi pe mama ei.

Totul a a ieșit la iveală în data de 12 octombrie a acestui an, atunci când adolescenta nu a mai suportat și a alertat poliția. Individul trebuie să respecte următoarele măsuri pe o durată provizorie de 6 luni:

– să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de victimă;

– să păstreze o distanță minimă de 100 de metri față de unitatea de învăţământ a victimei.

10 comentarii

  1. Xxxx Răspunde

    De ce nu scrieti ca era din neamul tiganesc

  2. Unul Răspunde

    Nu conteaza din ce natie face parte! Omul acesta este bolnav ,nu trebuia lasat in libertate!

  3. sătmărean nedumerit Răspunde

    Măsurile impuse sunt de-a dreptul caraghioase.

  4. Eu Răspunde

    “De propriul de tata” …astia nu recitesc articolul inainte sa-l publice…le place sa se tot faca de kk :))

  5. Nae Răspunde

    Cine a dat aceasta hotarare ar trebui sa pastreze o distanta de minim 50 000 km de Satu Mare.

    • sătmărean nedumerit Răspunde

      Absolut de acord. 😱😠
      Noroc că tipul am înțeles că s-a speriat și e acum dat dispărut. Dar să faci așa ceva și sistemul să reacționeze așa…..!?!? Probabil nici tipul nu are toate țiglele pe cap. Colonia Supuru de Jos undeva pe șirul cu colorați. Probabil.

  6. Ibib Răspunde

    Ca sa vezi, tratament: 6 luni și 100 m! Cine e tembelul de “medic”? Asa ceva nici în filmele cu dobitoci nu se da asa sancțiune sau cum s-o numi. Ala trebuie castrat,castrat, castrat și dus la canalul Dunare-Bucuresti, sa violeze un escavator! Sa își bage “trotineta” în senila!

  7. satmarean Răspunde

    Imi pun cateva intrebari. Poate si alti cititori. De ce articolul din presa nu este mai concret? Oare chiar asa sunt legile in Romania, sau judecatorii au ajuns atat de perversi? Asa de usor se rezolva astfel de scarbosenii? Sau din afara tarii se impun astfel de schimbari oribile? Ce se intampla cu poporul?

    • sătmărean nedumerit Răspunde

      Asta nu este sentința doar măsura impusă. Dar la cum arată lucrurile în bantustanul nostru mai e puțin și ne vom cere scuze de inculpat. Ca tată să faci așa ceva înseamnă că ai probleme foarte serioase la hardware. Sincer nu-i văd rostul condamnării pentru că se consumă resurse degeaba și nu văd posibilitatea reeducării ca să fie cât decât normal omul ăsta. Pierdere de timp.

  8. Tercica Răspunde

    Sentința sau măsură = zero! Sa i se taie mădularu și jascau sa-i piară pofta de “pupaza”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.