Ultima actualizare: azi, 09:52

Locale

Autonet Import a lansat Autonet Mobility App – prima aplicație mobilă cu servicii de reparații auto incluse

Autonet, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii din domeniul auto pe piața românească, a lansat Autonet Mobility App, prima aplicație mobilă cu servicii de reparații auto incluse, care centralizează toate informațiile despre mașină și oferă utilizatorului informații personalizate despre aceasta.

Disponibilă gratuit în AppStore (iOS) și în Google Play (Android), Autonet Mobility App este aplicația care oferă utilizatorilor servicii auto și soluții de remediere pentru problemele tehnice legate de autovehicul, personalizate să răspundă nevoilor deținătorului. În plus, este prima aplicație care oferă acces la servicii de reparații. De la alerte de expirare documente, reparații mecanice și de caroserie, asistență rutieră sau soluții online de parcare, aplicația aduce serviciile auto într-un singur loc. Fie că este vorba despre o defecțiune pe drum, avarie rezultată în urma unui accident sau doar o inspecție regulată, Autonet Mobility este de ajutor.

Alerte precise referitoare la documentele mașinii

De acum înainte, cu ajutorul aplicației deținătorul auto poate fi notificat în timp util cu privire la datele de expirare ale asigurării RCA, ale rovignetei sau ale certificatelor I.T.P, la scadențele ratelor CASCO.

Servicii de reparație

Autonet Mobility App oferă soluții de reparație atât pentru cazuri de întreținere, cât și pentru remedierea unor defecțiuni neprevăzute. Aplicația oferă acces instant la cele mai bune oferte de preț pentru anumite reparații, iar utilizatorul poate programa automobilul la cel mai apropiat service. De asemenea, se pot solicita și alte reparații constatate și remediate la prezentarea în service.

Suport extins

Autonet Mobility este de folos în evenimente neprevăzute, chiar și la nivel european, pachetul de asistență și soluții de Asistență Rutieră fiind oferit de aplicație tuturor utilizatorilor.

Informații actuale

Autonet Mobility oferă acces atât la informații rutiere utile precum și informații tehnice legate de autoturisme.

În ziua de azi, suntem mereu în mișcare, iar mașina este „partenerul” de nădejde pe care ne bazăm pentru drumurile zilnice. Atunci când ne-am gândit să dezvoltăm această aplicație am avut în vedere faptul că mașina noastră merită atenție și că suntem datori să călătorim în siguranță, având grijă ca tot ceea ce ține de automobil să fie actualizat, la punct și în regulă, în orice moment. Mai mult, faptul că Autonet Mobility oferă asistență tehnică pe drum, 24/24 credem că este esențial pentru liniștea și siguranța oricărui conducător auto. Ne dorim ca pe viitor să extindem și mai mult lista funcționalităților disponibile în aplicație, pentru a răspunde în continuare nevoii de siguranță pe drum,” a declarat Tamás Ilonczai, Manager Marketing Autonet Import România.

Autonet va continua dezvoltarea aplicației pentru a diversifica serviciile oferite de aceasta.