PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Familia din Răteşti cu casa lovită în accidentul mortal are nevoie de ajutor

Familia din Răteşti cu casa lovită în accidentul mortal are nevoie de ajutor. Accidentul s-a produs duminică, 6 noiembrie, în localitatea Rătești, când familia Pop a fost luată prin surprindere de un șofer ce a intrat cu autoturismul în casa lor. Șoferul a murit la spital, el neavând permis de conducere. Iar familia a rămas cu o cameră din casă distrusă în totalitate.

Familia are trei copii, toți minori, cel mai mic dintre ei este în vârstă de un an, bărbatul muncește ca șofer, iar femeia este casnică. Aceștia au rămas cu pagube uriașe în urma impactului. O cameră din locuință a fost distrusă, norocul a făcut ca nimeni să nu se afle în acel moment în încăpere.

În urma acestei pagube și aproape de iarnă, familia apelează la sprijinul și ajutorul sătmărenilor.

Familia a discutat cu firma de asigurări, urmând ca în perioada următoare un specialist să vadă dacă s-a deplasat structura casei și a grindelor de susținere.

O campanie de strângere de fonduri a fost creata de familie pentru ajutor. Urmând temperaturi tot mai scăzute si având copii mici, repararea camerei avariate este o prioritate pentru aceștia.

Donațiile se pot face pe pagina GoFundMe unde familia a lăsat mesajul de ajutor.

Puteți dona AICI.