Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Familia din Răteşti cu casa lovită în accidentul mortal are nevoie de ajutor

Familia din Răteşti cu casa lovită în accidentul mortal are nevoie de ajutor. Accidentul s-a produs duminică, 6 noiembrie, în localitatea Rătești, când familia Pop a fost luată prin surprindere de un șofer ce a intrat cu autoturismul în casa lor. Șoferul a murit la spital, el neavând permis de conducere. Iar familia a rămas cu o cameră din casă distrusă în totalitate.

Familia are trei copii, toți minori, cel mai mic dintre ei este în vârstă de un an, bărbatul muncește ca șofer, iar femeia este casnică. Aceștia au rămas cu pagube uriașe în urma impactului. O cameră din locuință a fost distrusă, norocul a făcut ca nimeni să nu se afle în acel moment în încăpere.

În urma acestei pagube și aproape de iarnă, familia apelează la sprijinul și ajutorul sătmărenilor.

Familia a discutat cu firma de asigurări, urmând ca în perioada următoare un specialist să vadă dacă s-a deplasat structura casei și a grindelor de susținere.

O campanie de strângere de fonduri a fost creata de familie pentru ajutor. Urmând temperaturi tot mai scăzute si având copii mici, repararea camerei avariate este o prioritate pentru aceștia.

Donațiile se pot face pe pagina GoFundMe unde familia a lăsat mesajul de ajutor.

Puteți dona AICI.

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    No acuma cei care l-ați luat in brate pe recidivistul auto care avea permisul suspendat și a urcat la volan conducând de asa maniera încât a distrus o casa,si-a lăsat copiii orfani și nevasta singura,ar trebui sa interveniți și sa reparații ce a distrus băiatul cel de treaba.
    Din păcate viata este foarte dura și dacă o clipa nu veghem o luăm peste bot și îi expunem și pe alții la măgăriile noastre.Nu era mai bine daca-și stătea pe cur,sa respecte legea care-i INTERZICEA sa conducă având permisul suspendat?….ar fi în viata și acum ca-i sâmbăta seara ar fi băut o bere și ar facut-o pe nevasta-sa sa pluteasca s-o sa geamă de placere!Amu îi rece și țeapăn….

  2. altu fără bmw Răspunde

    @Gheorghe, foarte corect! Și ia să spună ăștia care fac galerie așa post-mortem și aia că de ce avea permisul suspendat! Că eu știuși nci aia nu-i de colea de lepădat! Cum am spus, un om cu toate țiglele la mansardă și familist , așa cum încercați să prezentați la ora aia stă acasă cu familia și se bucură de compania lor! Nu că face drifturi pe ditamai drumul național cu permis suspendat și am înțeles pe surse și băut. A, era să uit și mașina cu volan pe dreapta!
    Așa că fuguța frumos și marș la ajutat familia sinistrată că nu e vina lor situația în care sunt. Și care spune că nu are casa nu știu ce structură de rezistență doar atâta spun că e o casă mai veche, se vede bine. S-a făcut cum se făcea pe vremuri când încă nu era aerodrom drumul național. Așa că ciocul mic și joc de glezne. Este o prostie monumentală tot evenimentul ăsta nefericit. Pur și simplu nu-l pot compătimi pe cel decedat. Mă doare lateral la 1,5 m în orice direcție dacă careva se supără din cauza acestei afirmații. Ești adult, major și răspunzi pentru faptele tale. În acest caz cel în cauză a scăpat de asta. În schimb mi-e milă de familia lui. Sincer. Nu cred că a fost prima dată când a procedat la astfel de escapade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.