Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Cum arată casa după accidentul din Rătești. Frigider mutat din loc; noroc că nu era nimeni în cameră

Noi imagini au apărut pe rețele de socializare după accidentul teribil produs duminică seara în localitatea Rătești din județul Satu Mare, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a intrat cu mașina în plin într-o casă din localitatea Rătești. În urma impactului, o cameră din locuință a fost distrusă, iar doar norocul a făcut ca nimeni să nu se afle în acel moment în încăpere.

În urma accidentului, familia a cărei casă a fost distrusă face un apel la sătmăreni.

,,Au ramas cu pagube uriase lasate in urma accidentului. In urma acestei pagube si cu un picior in iarna, familia apeleaza la sprijinul si ajutorul dumneavoastra. Inclusiv materiale de constructii sunt binevenite.

Detalii contact pentru donatii materiale de constructii sau sprijin in reparare:

Pop Anamaria Ioana: 0734973987

Dar si donatiile sunt de mare ajutor

Detalii cont pentru donatii:

Banca: Transilvania

Cont Ron: RO47BTRLRONCRT0517539401

Cont Eur: RO94BTRLEURCRT0517539401

Nume: Pop Anamaria Ioana.”


La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare.

În momentul sosirii forțelor de intervenție, victima era extrasă din autoturism, aceasta a fost preluată de echipajul medical SAJ pentru acordarea primului ajutor. În momentul impactului in locuință nu se afla nicio persoană.

„La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 21.50, poliţiştii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Rătești.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 28 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un imobil.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, persoana în cauză nu deținea permis de conducere.

În urma evenimentului, a rezultat decesul tânărului.

Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.


CITEȘTE ȘI

7 comentarii

  1. Chupacabra Răspunde

    V-ati făcut casa lângă pista de raliuri, așteptați acum donații de la ei !

    • Solid Răspunde

      Asta , despre ce vorbesti tu , este neadevar ! Prima data acolo a fost acel sat, de sute de ani, dupa care in urma cu 20 ani Marele stat Romanesc a facut din acel drum , un drum principal……fara sa ceara parerea acelor locuitori , fara sa faca “drumuri principale” inafara localitatilor ! Atat se zbate de intrare in Schengen , dar tot cu smecherie vrea totul: in orice tara civilizata drumurile principale sunt asa concepute sa faca doar tangente in anumite puncte cu localitatile din vecinatatea lui ! Dar asta ar insemna sa cumpere de la oameni pamant , dar nu vrea sa cumpere , vrea doar sa ia cu japca , cum a facut cu asa numita “reforma agrara” din ’21 , dar asta are o denumire mult mai corecta : furt calificat !!!! Asta a facut Regatul in Ardeal , a furat tot ce a putut !

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Relax, aia vrea doar sa ciupeasca un leu in plus. Casa si-o repara oricum pe rca-ul masinii, doar ca acolo trebuie facturi. Donatiile vor fi bune pt altceva, un porc de craciun etc

      • Kuka Răspunde

        Uite cum vorbești tu prostii!
        Idiotul sinucigaș nu avea permis de conducere, deci RCA-ul este practic nul!
        Păgubiții vor primi ceva bănuți de la autorități și de la fondul de asigurare, dar până vor primi primii bani, va trece și iarna și primăvara!

  2. chupacabra Răspunde

    Solid, adevar graiesti ! Cat despre pagubiti, se pot adresa proprietaruui masinii. Doar jantele bolidului trebuie sa le vanda si deja casa e renovata la cheie !

    • Solid Răspunde

      Imi pare rau, nu ar fi voie sa moara cineva pe drumuri , dupa ce stim ca totul este foarte bine reglementat…..ma refer la indicatoare,legi, si toate ce reglementeaza circulatia!
      Dar problema e alta: curva asta de stat nu vrea legi mai aspre deoarece daca ti se ia permisul pentru conducere, sub alcool de ex., pentru todeauna , sau stiu eu , cel putin 3 ani, cine ar mai plati asigurari…..si toate cele ce decurg din astea: anvelope, amenzi, vize medicale, impozit dupa vehicul, mai putine cosciuge……dar nu face nici macar drumuri……sa poti merge! Un alt exemplu: in loc sa faca piste de biciclete…..de mii de km, in toata tara, statul pune lege, daca mergi pe bicicleta esti obligat sa porti vesta reflectorizanta ! E mai usor sa dai dispozitii, decat sa pui umarul si sa construiesti !

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Făptașul care a și decedat avea permisul suspendat și din câte se pare nici mașina nu era al lui. Așa că asta miroase a proces luuuung și până se termină cu expertize obligatorii și la mașină și la casă oamenii ăia unde stau? Dacă nu avea permis oricum asigurarea mai mult ca sigur nu va plăti nimic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.