PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O mamă din Satu Mare i-a rupt mâna copilului (7 ani) pentru că a zgâriat televizorul

Gest crunt a unei mama din Negrești Oaș, județul Satu Mare. Femeia și-a bătut copilul, în vârstă de doar 7 ani, pentru ca a zgâriat televizorul în timp ce se juca.

Potrivit informațiilor PortalSM,minorul se jucat în apartamentul în care locuia împreună cu mama lui. Din greșeală, în timp ce se juca, a zgâriat televizorul, motiv pentru care mama lui i-a aplicat mai multe lovituri, lovindu-l cu palma peste față, l-a tras de mână și l-a trântit la pământ. Copilul a început să plângă și să spună că are dureri mari la nivelul mâinii. Femeia a sunat la 112, iar copilul a fost transportat la spital.

Când copilul a ajuns la spital, asistenții Spitalului Negrești-Oaș au alertat Poliția. După discuția cu copilul, aceștia și-au dat seama că băiatul a supus unor violențe. Băiețelul a prezentat mai multe leziuni traumatice la nivelul capului, mai multe luxații și brațul stâng rupt.

Femeia și-a recunoscut fapta, iar acum aceasta trebuie să achite o amendă penală de 2.500 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.