Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

O mamă din Satu Mare i-a rupt mâna copilului (7 ani) pentru că a zgâriat televizorul

Gest crunt a unei mama din Negrești Oaș, județul Satu Mare. Femeia și-a bătut copilul, în vârstă de doar 7 ani, pentru ca a zgâriat televizorul în timp ce se juca.

Potrivit informațiilor PortalSM,minorul se jucat în apartamentul în care locuia împreună cu mama lui. Din greșeală, în timp ce se juca, a zgâriat televizorul, motiv pentru care mama lui i-a aplicat mai multe lovituri, lovindu-l cu palma peste față, l-a tras de mână și l-a trântit la pământ. Copilul a început să plângă și să spună că are dureri mari la nivelul mâinii. Femeia a sunat la 112, iar copilul a fost transportat la spital.

Când copilul a ajuns la spital, asistenții Spitalului Negrești-Oaș au alertat Poliția. După discuția cu copilul, aceștia și-au dat seama că băiatul a supus unor violențe. Băiețelul a prezentat mai multe leziuni traumatice la nivelul capului, mai multe luxații și brațul stâng rupt.

Femeia și-a recunoscut fapta, iar acum aceasta trebuie să achite o amendă penală de 2.500 de lei pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

 

11 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Mi se pare și normal! Păi dacă era ceva plasmă de aia cu diametru de păstă 200 cm!!! Când citesc astfel de știri mă apucă starea de vomă. Chiar dacă copilul a fost neastâmpărat toate au o limită tanti!!!!!

  2. Cetateanul Răspunde

    Bravo, asa trebuie! Sa invete minorul, ca au deja prea multe drepturi. Asa macar stie data viitoare ca ce se poate si ce nu, ce este voie si ce nu.

  3. Corneliu Răspunde

    Pt. televizorul si eu a-si rupe mana.

  4. Pop Ioan Răspunde

    Foarte bine.Copilul trebuie sa cunoasca limitele.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și dacă nici așa nu pricepe atunci să i se taie capul? Voi auziți ce spuneți? Dacă pentru mă-sa televizorul este mai important înseamnă că nici nu mă mir că copilul a ajuns acolo să facă așa ceva ca să fie băgat în seamă! Ce era la teve? Ceva serial că s-a supărat în halul ăsta duduia? Cena la Latrina-star? Sper ca și voi sunteți taxați acasă sau la serviciu exact așa de exagerat ca și copilul în cazul de față. Că văd că vi se pare normal, nefericiților fără cameră separată din copilărie. Sunt sigur că nu pricepeți ce am vrut să spun.

  5. STOP VIOLENTA Răspunde

    Unii dintre voi nici nu meritati copii. Mai bine va rupeau si voua parintii mainile in copilarie. Puneti-va fortele cu cineva pe masura voastra. Copilul ar trebui sa se poata baza pe parinti mai mult decat pe orice in lume si nu ei sa fie cei care le fac rau. Vad ca in lumea asta nu mai exista empatie. Prost ati fost crescut dar cu mainile intregi. (din pacate)

  6. bigbrother Răspunde

    Cei care dați dreptate sau căutați scuze pentru această persoană de sex feminin (nu o pot numi mamă) sper că nu aveți copiii. Asta spre binele copiilor. Nici în evul mediu nu se făcea așa ceva eventual în casele de copiii orfani. Dar să faci așa ceva cu propriul tău copil este ceva incalificabil! Sper că este decăzută din drepturi Xena asta care își călește mușchii astfel. Pentru că ce a făcut este caz penal făcută cu intenție. Deci nu accident. Nici cu animale nu ai voie să te comporți astfel darămite cu propriul tău copil!!!

  7. Satmarean 1 Răspunde

    Nu sunt de acord cu ce a facut acea persoana, dar parca si copii in ziua de azi sunt lasati de unii parinti sa faca ce vor. Pe langa scoli nu mai incapi de parinti care trebuie neaparat sa-i duca cu masina pana in fata portii si la 18 ani ii si cumpara masina .Daca esti intr-o locatie publica si copilul face galagie si deranjeaza si pe altii ,daca atragi atentia ,vai cum sar unii parinti de parca voiai sa-l rapesti.Concluzia: prea mult rasfat. Daruiesti copilului dar si pretinde .

  8. c-block Răspunde

    Recomand de exemplu celor de la finanțe dacă tanti are ceva restanțe să meargă și să bată la ușă cu niște body guarzi eventual cu Moroșanu. Să vedem dacă îi convine femeii? Cum poți face așa ceva cu un copil de 7 ani?

  9. Gheorghe Răspunde

    Este vorba de fapt despre (in)cultura.Pe vremea cand eram prunci acasa la parinti televizorul nu era la indemana copiilor,nu puteau sa ajunga si sa-l darame sau sa dea cu ceva in ecran,deh era scump un tv alb-negru si pe vremea caeea.Era asezat undeva la 1,5-2 metri inaltime la care ajungeau doar cei mari sa schimbe posturile ca altfel sigur si noi am fi fost curiosi ca orice copil.Nimic nu-i mai important decat odrasla ya,decat sanatatea lui care nu se compara cu un tv fie el si la 4000 de lei.Poate ca femeia nu s-a controlat si a facut ceea ce a facut dar nu este scuzabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.