PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Şofer de TIR bătut, în cabină, de un căruţaş. Agresorul, după gratii

Un şofer de TIR din judeţul Satu Mare a fost bătut chiar în cabina autotrenului de către un bărbat care a sărit la el. Totul s-a întâmplat în data de 15.09. 2020, în jurul orei 17.00 în Turulung. Şoferul era cu fetiţa lui de 3 ani în cabină iar la un moment dat au fost nevoiți să oprească camionul, întrucât pe drum se aflau un cal și o căruță avariată, lângă care se aflau un bărbat. În momentul în care a observat că se oprește camionul, bărbatul de pe partea carosabilă a început să gesticuleze agresiv, îndreptându-se spre camion.

A deschis portiera din dreptul pasagerului, după care a urcat pe scară, a pătruns pe jumătate în cabina camionului și după ce i-a reproșat faptul că din vina acesteia s-au răsturnat cu căruța, i-a aplicat două lovituri cu pumnul în zona feței la nivelul ochiului drept, cauzându-i leziuni care au avut nevoie de 4-5 zile de îngrijiri medicale.

La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, dar agresorul a părăsit deja zona incidentului.

Inculpatul și-a recunoscut fapta afirmând că incidentul a avut loc în urma unor discuții care au escaladat într-un conflict fizic. El susţine că ar fi sot lovit şi el.

Agresorul se află acum în Penitenciarul Satu Mare, unde va rămâne pentru finalizarea pedepsei de 2 ani, 10 luni şi 20 de zile de închisoare pentur mai multe pedepse. Acesta are și de achitat victimei suma de 3.000 lei, cu titlu de daune morale.