PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Sătmărean căsătorit și cu copil a întreținut relații cu o fetiță de 12 ani. A fost oprit de polițiști

Un bărbat căsătorit din Carei, care are și un copil, a întreținut în mod repetat relații sexuale cu o copilă de 12 ani. Individul a fost oprit de polițiști.

Potrivit surselor PortalSM, totul a început în vara anului 2021, atunci când cei doi au început să vorbească, iar primul raport sexual avea să se consume în luna decembrie 2021. Bărbatul a fost prins în luna ianuarie a acestui an.

Fiind audiată, minora a povestit cum, în cursul lunii decembrie 2021, în prejma Sărbătorilor, a întreţinut cu bărbatul un prim raport sexual, fără a fi constrânsă în vreun fel. Relația celor doi a continuat, fără ca părinţii minorei să aibă cunoştinţă de acest aspect.

Bărbatul a recunoscut relația, precizând că, într-adevăr, „în vara anului 2021 a început să vorbească cu o fată de la el din sat despre care ştia că este minoră, însă aceasta i-a spus că urmează să împlinească 14 ani. Cei doi au întreţinut relaţii sexuale de comun acord de mai multe ori, ultimul act având loc în data de 21.01.2022, când bărbatul a şi fost identificat de către poliţişti.

Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Acesta așteaptă începerea procesului la Judecătoria Carei.