Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Sătmărean căsătorit și cu copil a întreținut relații cu o fetiță de 12 ani. A fost oprit de polițiști

Un bărbat căsătorit din Carei, care are și un copil, a întreținut în mod repetat relații sexuale cu o copilă de 12 ani. Individul a fost oprit de polițiști.

Potrivit surselor PortalSM, totul a început în vara anului 2021, atunci când cei doi au început să vorbească, iar primul raport sexual avea să se consume în luna decembrie 2021. Bărbatul a fost prins în luna ianuarie a acestui an.

Fiind audiată, minora a povestit cum, în cursul lunii decembrie 2021, în prejma Sărbătorilor, a întreţinut cu bărbatul un prim raport sexual, fără a fi constrânsă în vreun fel. Relația celor doi a continuat, fără ca părinţii minorei să aibă cunoştinţă de acest aspect.

Bărbatul a recunoscut relația, precizând că, într-adevăr, „în vara anului 2021 a început să vorbească cu o fată de la el din sat despre care ştia că este minoră, însă aceasta i-a spus că urmează să împlinească 14 ani. Cei doi au întreţinut relaţii sexuale de comun acord de mai multe ori, ultimul act având loc în data de 21.01.2022, când bărbatul a şi fost identificat de către poliţişti.

Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor. Acesta așteaptă începerea procesului la Judecătoria Carei.

Un comentariu

  1. Tercica Răspunde

    Sa fie juganit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.