PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Bărbat trimis la închisoare după ce a a căzut cu mopedul. Ce au descoperit poliţiştii

Un bărbat din județul Satu Mare s-a accidentat în timp ce conducea un moped. Poliţia a fost sesizată şi a descoperit că el a condus fără a deține permis de conducere, iar acum avea antecedente penale a primit o pedeapsă de 1 an şi 3 luni de închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 12.04.2021, în jurul orei 18.00, o persoană a sunat la 112 pentru a anunța un accident rutier în care a rezultat accidentarea unui bărbat ce conducea un moped.

Ajunse la fața locului, organele de poliție au stabilit faptul că bărbatul a condus pe un drum comunal fără a deține permis de conducere, iar accidentul a fost provocat pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu piatră. Acesta a pierdut controlul mopedului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a acestuia.

Pentru că nu este la prima abatere și pentru că a mai avut probleme cu legea, adică alte condamnări cu suspendare, acesta a primit pedeapsa de un an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.