Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

A gustat vinul pentru nunta fiului și s-a urcat la volan. Condamnat la închisoare cu suspendare

Un bărbat din Satu Mare s-a urcat la volanul mașinii după ce a degustat mai multe tipuri de vin ce urmau să fie servite la nunta fiului său. Acum, bărbatul este condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în vara anului 2022, în timpul unui control rutier, polițiștii au oprit pentru verificare un autovehicul. Fiindu-i solicitate documentele personale și ale autovehiculului, bărbatul a prezentat doar actele mașinii, spunând că nu are asupra sa cartea de identitate și permisul de conducere.

Pentru că acesta emana un puternic miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital în vederea recoltării probelor biologice.

Bărbatul le-a a povestit polițiștilor că în decursul acelei zile, a fost să deguste multe tipuri de vin întrucât urma să aleagă pe care îl va servi la nunta fiului său. După ce s-a hotărât ce vin va servi la nunta fiului său, acesta s-a urcat în mașina sa şi a plecat spre locuință.

Acum, bărbatul ea primit condamnarea de un an de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

2 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    La o,64 mg/l a fost o degustare așa mai aprofundată cred. Mnoah măcar să fie învățătură de minte. Și casă de piatră la tineri. O sugestie. Dacă știi că vei bea duci cu tine un șofer pentru retur. Eu așa aș proceda.

  2. Tercica Răspunde

    Na amu ce o vrut și politienii? Sa dea la invitați laturi? Omu o vrut ca musafirii sa fie multamiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.