Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Bărbat trimis la închisoare după ce a a căzut cu mopedul. Ce au descoperit poliţiştii

Un bărbat din județul Satu Mare s-a accidentat în timp ce conducea un moped. Poliţia a fost sesizată şi a descoperit că el a condus fără a deține permis de conducere, iar acum avea antecedente penale a primit o pedeapsă de 1 an şi 3 luni de închisoare cu executare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 12.04.2021, în jurul orei 18.00, o persoană a sunat la 112 pentru a anunța un accident rutier în care a rezultat accidentarea unui bărbat ce conducea un moped.

Ajunse la fața locului, organele de poliție au stabilit faptul că bărbatul a condus pe un drum comunal fără a deține permis de conducere, iar accidentul a fost provocat pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum acoperit cu piatră. Acesta a pierdut controlul mopedului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a acestuia.

Pentru că nu este la prima abatere și pentru că a mai avut probleme cu legea, adică alte condamnări cu suspendare, acesta a primit pedeapsa de un an şi 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Un comentariu

  1. Pista Răspunde

    Nu e corect! N-a fact rău la nimeni, s-a spart singur capul și sa-i dai cu executare! Antecedente, neantecedente! Alți omoara și primesc cu suspendare? Ce justiția lui peste e asta? Se se desființeze JUSTITIA, astia i-au pensii și salarii de poți merge pe LUNA cu satelitu. Pentru ce ii platim? Sa isi bata joc de noi? MAI (BINE FARA EI, SI ASA MARILE PROBLEME SE PRESCRIU. CE AU JUDECAT? SALARII SI PENSII NESIMTITE? Ca asta e singura lor preocupare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.