PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Proiecte de milioane de lei la Ardud, prin PNRR. Au fost semnate contractele

Proiecte de milioane de lei la Ardud, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Astăzi au fost semnate primele contracte, care vizează dezvoltarea infrastructurii din oraș.

,,La invitația Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat astăzi, la București, primele trei contracte de finanțare din programul național PNRR din cele șapte obținute până în acest moment de către Primăria Ardud. Așteptăm informări care vizează și alte proiecte depuse pe același program.

Cele trei contracte semnate azi, în valoare totală de aproape 15 milioane de lei, vizează dezvoltarea infrastructurii dedicate transportului verde (stații de reîncărcare mașini electrice, peste 10 km de piste de biciclete prevăzute cu trotuare, iluminat public etc.) și construirea de locuințe de serviciu, eficientizate termic, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății și al învățământului care își vor desfășura activitate în orașul Ardud!

Semnarea contractelor reprezintă un pas important înspre derularea și implementarea proiectelor în timp optim”, a spus primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.