Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

FOTO. Proiecte de milioane de lei la Ardud, prin PNRR. Au fost semnate contractele

Proiecte de milioane de lei la Ardud, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Astăzi au fost semnate primele contracte, care vizează dezvoltarea infrastructurii din oraș.

,,La invitația Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației am semnat astăzi, la București, primele trei contracte de finanțare din programul național PNRR din cele șapte obținute până în acest moment de către Primăria Ardud. Așteptăm informări care vizează și alte proiecte depuse pe același program.

Cele trei contracte semnate azi, în valoare totală de aproape 15 milioane de lei, vizează dezvoltarea infrastructurii dedicate transportului verde (stații de reîncărcare mașini electrice, peste 10 km de piste de biciclete prevăzute cu trotuare, iluminat public etc.) și construirea de locuințe de serviciu, eficientizate termic, pentru tinerii specialiști din domeniul sănătății și al învățământului care își vor desfășura activitate în orașul Ardud!

Semnarea contractelor reprezintă un pas important înspre derularea și implementarea proiectelor în timp optim”, a spus primarul orașului Ardud, Ovidiu Duma.

11 comentarii

  1. !? Răspunde

    pune mai frate lumini la trcerile de pietoni, ca acuma sunt becuri cu led 😁. Nu costa cat viata unui om…. cat de greu ne miscam, n-am cuvinte… ne mai miram ca nu intram in Schengen..

  2. H&R Răspunde

    Eu nu a-si fi acceptat de la un ungur. Cseke Attila.

    • Om Răspunde

      Ei da, ca da Cseke Attila din buzunar, ce sa spun!

    • Pop Răspunde

      Ungur sau nu…..dar daca esti roman si scri :” a-si “ atunci mai bine ia o m..ie de la ungur ca poate s..gi cv bun din el si inveti sa scri Romaneste!!!!!

      • H&R Răspunde

        @ Pop
        Vezi daca esti un pop asta fara clop? Te ai facut de cacao. Invata prima data limba materna, dupa aceea sa dai tu lectii, sau cel putin sa incerci. Asa ca ai luat tu m…uie si de la roman si de la ungur. Iar la cv te-ai referit la curriculum vitae al tau? Dar nu cred ca ai, ca esti cioban la Stana si acolo nu ai nevoie.

        Scri nu se scrie niciodată, căci el nu există.
        Există numai scrii, cu doi i, ca în tu scrii, tu să scrii.

        _______________

        scriu
        scrii (doi i: unul din radical, scri-, unul din terminaţia -i)
        scrie
        scriem
        scrieţi
        scriu

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          @H&R, nu te mira! Am observat că printre postaci sunt unii care poate sunt profesori de română pensionați, poate numai se cred știutori de carte dar oricum abia așteaptă să aibă ocazia să se “amuze” pe greșelile altora. Apoi grinda din ochii lor fii sigur în veci nu vor observa! Așa că eu zic că mai bine lasă de la tine că inclusiv pretinșii noștri autori ai unor articole fac niște greșeli de-a dreptul pur și simplu că mama tuturor profelor de română se răsucește în mormânt.

        • Pop Răspunde

          Una e la repezeala sa nu pui un “ i” alta e sa inventezi ,cratime si cuvinte!!!
          Mai bine tacea-i !!!!!

  3. Cristi Răspunde

    dar marele secretar general doctor docent se mai da grandoman? am avut ocazia sa il aud. Doamne ce vocabular….

  4. H&R Răspunde

    @Pop
    Auzi omule? Ca la citit si scris esti varza. Eu am facut o singura greseala, tu ai facut la raspunsul tau 6. Tot cioban imputit ai ramas, dar te crezi marele destept. Du-te ca te asteapta turma. Magarul poate e mai destept ca tine. Invata de la el.

  5. H&R Răspunde

    @Pop
    Taceai cum scrie? Tacea-i? Cat de penibil poti fi? Vai de capul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.