PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Medicul impertinent de la UPU Satu Mare, reclamat încă din 2013. Mărturie de acum zece ani

Medicul impertinent de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare este reclamat de peste zece ani. Opinia unei mame scrisă în anul 2013 demonstrează faptul că medicul are acest comportament de ani de zile. Femeia povestește cum a ajuns la UPU cu un bebeluș de 11 luni, povestind cum a fost tratată de acest medic, precizând că nu înțelege ce caută un astfel de om la Urgențe.

Femeia și-a scris opinia despre medic pe site-ul doctorbun.ro, acolo unde sunt înscriși medici din toată România, iar pacienții le pot da calificative sau pot face programări. Probabil, nu este relevantă astăzi mărturia aceasta, însă este o altă dovadă clară că acest comportament l-a avut de ani de zile față de pacienți.

„Este o persoana aroganta si rece care ascunde, de fapt, foarte multe frustrari legate de capacitatea sa de a fi doctor. Exercita o medicina de campanie recurgand la metode de investigatie inutile. Ca exemplu, mi-am dus fetita de 11 luni la UPU pediatrie cu temperatura de 40 grade si cu eruptie pe piele, iar dansul singurul diagnostic care l-a putut da a fost aprindere de plamani, asta inainte sa ne trimita la raze. Nu inteleg ce cauta un astfel de om intr-o sectie in care pe langa faptul ca tratezi un copil, treuie sa ai grija si respect fata de parintele acestuia. Inainte sa intram la dansul, am asteptat 40 de minute chinuitoare in care a trebuit sa schimb pampersul fetitei mele pe un scaun de asteptare. Odata intrata, prima intrebare care mi-a adresat-o a fost de ce am venit la urgente cand in cartierul meu este centrul de permanenta. Domnule doctor, nu vin in fiecare zi la spital sa stiu ca in cartier este centru de permanenta. Si mai sunt si altele de spus despre acest doctor care ar trebuisa isi reevalueze cunostintele de medicina si de om, in primul rand. Domnule doctor, va recomand sa va inrolati ca doctor pe front unde se trateaza pacientii pe banda si unde nu conteaza sentimentele acestuia”, este mărturia femeii.

Citește și: