Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Medicul impertinent de la UPU Satu Mare, reclamat încă din 2013. Mărturie de acum zece ani

Medicul impertinent de la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare este reclamat de peste zece ani. Opinia unei mame scrisă în anul 2013 demonstrează faptul că medicul are acest comportament de ani de zile. Femeia povestește cum a ajuns la UPU cu un bebeluș de 11 luni, povestind cum a fost tratată de acest medic, precizând că nu înțelege ce caută un astfel de om la Urgențe.

Femeia și-a scris opinia despre medic pe site-ul doctorbun.ro, acolo unde sunt înscriși medici din toată România, iar pacienții le pot da calificative sau pot face programări. Probabil, nu este relevantă astăzi mărturia aceasta, însă este o altă dovadă clară că acest comportament l-a avut de ani de zile față de pacienți.

„Este o persoana aroganta si rece care ascunde, de fapt, foarte multe frustrari legate de capacitatea sa de a fi doctor. Exercita o medicina de campanie recurgand la metode de investigatie inutile. Ca exemplu, mi-am dus fetita de 11 luni la UPU pediatrie cu temperatura de 40 grade si cu eruptie pe piele, iar dansul singurul diagnostic care l-a putut da a fost aprindere de plamani, asta inainte sa ne trimita la raze. Nu inteleg ce cauta un astfel de om intr-o sectie in care pe langa faptul ca tratezi un copil, treuie sa ai grija si respect fata de parintele acestuia. Inainte sa intram la dansul, am asteptat 40 de minute chinuitoare in care a trebuit sa schimb pampersul fetitei mele pe un scaun de asteptare. Odata intrata, prima intrebare care mi-a adresat-o a fost de ce am venit la urgente cand in cartierul meu este centrul de permanenta. Domnule doctor, nu vin in fiecare zi la spital sa stiu ca in cartier este centru de permanenta. Si mai sunt si altele de spus despre acest doctor care ar trebuisa isi reevalueze cunostintele de medicina si de om, in primul rand. Domnule doctor, va recomand sa va inrolati ca doctor pe front unde se trateaza pacientii pe banda si unde nu conteaza sentimentele acestuia”, este mărturia femeii.

Citește și:

8 comentarii

  1. Dr. Who Răspunde

    Mda. Deci managerul instituției nu știa de asta??? Drept vorbind atunci nu era manager dar și atunci! E clar că s-a încercat mușamalizarea. Întrebarea simplă este în purul stil românesc că atunci a cui pilă este? Că altfel nu văd cum a rămas pe poziție 10 ani. Dar nu vă așteptați la ceva schimbare majoră.

    • 3.14 Răspunde

      Cum sa nu stie? Il doare in cot insa pt ca el daca nu isi da demisia pur si simplu nu poate fi demis, se va umfla in pene ca a rezolvat prb. cu macelarul pop raul si va fi facut erou peste 2 sapt. Are presupun cel putin 3000 de Euro retributie lunara, cum sa renunte?

      • Dr. Who Răspunde

        Vorbim despre acel manager care când era director la protecția copilului a pus umărul la înfierile internaționale contra cost. Bârfele pomeneau de sume cuprinse între 20-50K! Te apucă groaza. Păi cum să fie luat la rost? E unul de-al lor!

  2. Bibi Răspunde

    Managerul face cercetări (la cota parte) de 10 ani și va mai face încă 10, ca si asta are spate (cotizatie)! În spital tra sa dai (începând de la brancardier, ca de nu dai mori la usa pe targa). Am fost în situație, sfătuit în acest sens și știu.

  3. viorel Răspunde

    Scrisoare catre anonimi…lichele e deja rezervat. E usor sa tastezi …de ce nu puneti sesizari semnate si asumate. In instanta doar astea au valoare…plus marturia cu mana pe Biblie. In rest egal cu zero.

    • Dr. Who Răspunde

      Că zici tu ceva! Dar vezi tu multe astfel de sesizări s-au evaporat așa că acum managerul poate spune că nu știa că se mai găsesc! Oare eu am fost acela care a făcut sesizarea să intre în sublimare sau cei care gestionează asemenea lucruri? Că doar ei au umblat cu dosarul și nu badea Ioan! Ce convenabil acum să spui că nu știai! Oamenii nici nu ar trebui să se sesizeze asemenea lucruri. De aia este conducerea spitalului. Sau ce păzește? Salariul baban???? Unde aia auzit tu de asemenea doctor? Ce conducere neznaiu are spitalul județean? Că unii de acolo cu jumate gură recunosc că sunt probleme dar managerul nu știe de ele????

      • Milițianul Răspunde

        Auzi bade, Marc nu a zis că nu știe de cazuri negative, ci că nu are sesizări în scris. Clar că bună ziua. Una e să știi nereguli și alta e să nu ai sesizare scrisă și semnată ca să poți lua măsuri în temeiul legii.
        Doar poliția se poate autosesiza și să ia măsuri legate de o faptă și doar pe dovezi video sau audio

        • Dr. Who Răspunde

          Auzi bade! Dacă el știe și nu știe dar nu ia măsuri și se moare pe capete din cauza asta atunci nu e și el vinovat? Ce fel de manager este atunci? Știa el prea bine dar era mai comod așa. Acum s-a spart puroiul și încearcă să explice de ce stăm prost.
          Dar în momentul în care este chemată salvarea și echipajul nu reușește să pună o amărâtă de branulă nici după 5-10 încercări atunci asta la tine cum se cheamă? Îți spun eu, știu caz concret la mine acasă și recent. Că nu degeaba apelezi la UPU deobicei. Cel puțin oamenii normali dar totuși bolnavi. De ce are nevoie de sesizări din partea pacienților? El nu are subalterni, nu au gură și ochi? Sau corb la cob nu scoate??? Multe, prea multe trebuie schimbate acolo. Asta este când pui în funcții pafariști de genul Xena Marcela sau după aia economista aia de Venemoser (nu știu de unde au scos-o) iar acum de ani buni ăsta.
          Cu explicații ne este plin podul. Nu de explicații avem nevoie ci de perfomanță medicală pe măsura banilor risipiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.